Neler Yeni

Güzel kokulu gün boyu kalıcı erkek parfümü

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander

NightWish2434

80+ Silver
Hocam ben mad alcaktım ama bir arkadaş madın eski kokusu hali kalitesi yok diyordu o yüzden vazgeçtim yoksa Mad çok güzel parfüm bence
Alakası yok çok yeni denedim dediğim gibi.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
Alakası yok çok yeni denedim dediğim gibi.
Ozaman Mad alıcam hocam karar verdim ama hangisini seçmeliyim kokum kalıcı olsun dışarıda felan belli olsun ortam içinde gibi güzel kokan

Birtane Arkadaş Mad Narcotic Önermişti o nasıldır sizin tavsiyeleriniz yukarıda verdiğinizimi almalıyım

NightWish2434

80+ Silver
Ozaman Mad alıcam hocam karar verdim ama hangisini seçmeliyim kokum kalıcı olsun dışarıda felan belli olsun ortam içinde gibi güzel kokan

Birtane Arkadaş Mad Narcotic Önermişti o nasıldır sizin tavsiyeleriniz yukarıda verdiğinizimi almalıyım
Hiç denemedim. Eğer cevrenizde astımı olan yoksa ve ağır koku rahatsız etmiyorsa Bruno Gold intense tercih edebilirsin dediğim gibi

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
Hiç denemedim. Eğer cevrenizde astımı olan yoksa ve ağır koku rahatsız etmiyorsa Bruno Gold intense tercih edebilirsin dediğim gibi
Ağır koku rahatsız etmiyor hocam aksine daha belirgin kokuları oluyo diye biliyorum dediniz bana uygunmu yaşım 16 ten rengim esmer

NightWish2434

80+ Silver
deniceğim hocam alıcam yakında ümidim var bende şimdi dışarıda felan insanlar yanımdan geçtiğinde kokumu rahatca alabilceklermi
Kankam bana sormak yerine tester deneyebilirsin. Ama parfüm kuvvetli her türlü alırlar kokunu

Top Bottom