Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
lucifer michaelson abimin parfümünden alabilirsin tavsiye ederim kendini ortam çocuğu gibi hissettiriyor midpoint e gidesin geliyo
lucifer michaelson abimin parfümünden alabilirsin tavsiye ederim kendini ortam çocuğu gibi hissettiriyor midpoint e gidesin geliyo
kanka iğrenç bi parfüm benim hiç hoşuma gitmiyor, nasıl alıp kullanıyorlar anlamıyorum bargello 561 bin basar bunaBu versace erosun özelliği ne niye bu kadar pahalı merak ettim
Yani zevk meselesi tartışılmaz . Belki onlar da bargelloyu sevmiyordur . Benim de mesela channel , emperio ve dior hoşuma gidiyor arada tom ford a da bakarım pek sıcak olmasam da değişiklik olsun diye. Versaceyi de severim ama çok kullanan olduğu için oyuncağa döndü artık parfümkanka iğrenç bi parfüm benim hiç hoşuma gitmiyor, nasıl alıp kullanıyorlar anlamıyorum bargello 561 bin basar buna
Cok guzel ben cok begeniyorum. Disaridan soran kizlar da oluyordu bu parfum ne cok guzel kokuyo vbkokusu nasıl güzel mi
Parfümü bilmem ama hiç sevmiyorum o adamılucifer michaelson abimin parfümünden alabilirsin tavsiye ederim kendini ortam çocuğu gibi hissettiriyor midpoint e gidesin geliyo
Hocam tom ford black orchid denedin mi ve bu saydıkların arasından hangisi. Şuan kış. Kış için parfüm almam gerek. Akşamları kafelere kahve çay içmeye gitmek için v.bYani zevk meselesi tartışılmaz . Belki onlar da bargelloyu sevmiyordur . Benim de mesela channel , emperio ve dior hoşuma gidiyor arada tom ford a da bakarım pek sıcak olmasam da değişiklik olsun diye. Versaceyi de severim ama çok kullanan olduğu için oyuncağa döndü artık parfüm
Karşı cinsten bir arkadaşın ile giderseniz daha iyi olurDün 3 4 parfümü zor denedin birde liste yapıp gidersem be olur düşünemiyom hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla 3 4 parfüm bile koklayınca burnum ağrıyor birde çok kararsız kalıyorum
Kalıcılığı nasıl bu markanın hiç kullanmadımBargello 554
Bi gun falan kaliyor genelde de cerez parasi zaten sans vermenizi tavsiye ederim. Iki kutu almistim birisi bitti digerini de kullaniyorumKalıcılığı nasıl bu markanın hiç kullanmadım
BuldunmuParfüm arıyorum. Kalıcı ve kadınların beğendiği parfüm önerisi lazım. Aklımda Tom Ford Black orcnid miydi neydi o var. Başka güzel var mı?
Limon kolonyasıParfüm arıyorum. Kalıcı ve kadınların beğendiği parfüm önerisi lazım. Aklımda Tom Ford Black orcnid miydi neydi o var. Başka güzel var mı?
Sabah sabah kükredim birader OPÜKWQEĞOI PJ QWE *98IJQWEOKLQWEooooLimon kolonyası