coLSwaG 80+ Bronze Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 894 Dahası Reaksiyon skoru 397 Konum İstanbul İsim Eren Güler 28 Aralık 2020 #14 Ben 1050tilı sistemimi 2.5kya satmıştım
D DorukAykas 80+ Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Doruk Aykaş 28 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Mowe yazmış: baya baya dolandırılmışsınız ama kendi rızanızla keşke konu açıp fikir isteseydiniz vah vah gitti 6k Devamı için tıklayın... reis sakin ol senden çıkmadı para qweqe
Mowe yazmış: baya baya dolandırılmışsınız ama kendi rızanızla keşke konu açıp fikir isteseydiniz vah vah gitti 6k Devamı için tıklayın... reis sakin ol senden çıkmadı para qweqe
KendineMüzisyen 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 3,360 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,778 Konum Las Vegas Ligor Texas İsim Arda Güler İlgilendiği Kategoriler Boş konu 28 Aralık 2020 #16 DorukAykas yazmış: reis sakin ol senden çıkmadı para qweqe Devamı için tıklayın... çok sinir oluyorum bu atom bilişim izoly turbox ve mahalle bilgisayarcılarına iyi kitliyolar bilgisi olmaynalar da ışıklı mışıklı diye kanıp alıyo
DorukAykas yazmış: reis sakin ol senden çıkmadı para qweqe Devamı için tıklayın... çok sinir oluyorum bu atom bilişim izoly turbox ve mahalle bilgisayarcılarına iyi kitliyolar bilgisi olmaynalar da ışıklı mışıklı diye kanıp alıyo