TyLoo 80+ Bronze Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 1,494 Dahası Reaksiyon skoru 871 İsim faruk efe 28 Ocak 2021 #1 geceleri film izlemeye başladım ve film araken zamanım gidiyor . -sürükleyici -aksiyon gerilim tarzı olursa seviniirm bir de filminizi yazdıktan sonra azıcık konusunu da yazar mısınız teşekkürler
geceleri film izlemeye başladım ve film araken zamanım gidiyor . -sürükleyici -aksiyon gerilim tarzı olursa seviniirm bir de filminizi yazdıktan sonra azıcık konusunu da yazar mısınız teşekkürler
Efe Genç 80+ Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Efe Bilal Genç 28 Ocak 2021 #2 Don't Breathe (nefes alma) - Gerilim Bir grup genç bir eve hırsızlığa giderler ve .... (devamı spoiler)
Don't Breathe (nefes alma) - Gerilim Bir grup genç bir eve hırsızlığa giderler ve .... (devamı spoiler)
TyLoo 80+ Bronze Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 1,494 Dahası Reaksiyon skoru 871 İsim faruk efe 28 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dsefe12 yazmış: Don't Breathe (nefes alma) - Gerilim Bir grup genç bir eve hırsızlığa giderler ve .... (devamı spoiler) Devamı için tıklayın... bu baya iyi evet izlemiştim
Dsefe12 yazmış: Don't Breathe (nefes alma) - Gerilim Bir grup genç bir eve hırsızlığa giderler ve .... (devamı spoiler) Devamı için tıklayın... bu baya iyi evet izlemiştim