rdr 2 150tl şuan steamde falanArkadaşlar Hikaye oyunu olur , online olur farketmez sıkmayan oyunlar önerir misiniz ? Origin , steam , epic farketmez . sistem imzada yazıyor .
her türlü oyunu oynayan arkadaslarım var . benim de oynadıgım oyunlar : LoL , Valorant , Cs:Go , Fifa 22 , Rocket League ,GTA V , The Forest ve nadirende pubg ve fortnite giriyorumArkadaş ortamın nasıl? Bundan öncesi en çok vakit geçirdiğin oyunlar nedir?
teşekkürler kankam da şu aralar oyuna para vermek ıstemıyorumrdr 2 150tl şuan steamde falan
Online oyuncusu kategorisinde;her türlü oyunu oynayan arkadaslarım var . benim de oynadıgım oyunlar : LoL , Valorant , Cs:Go , Fifa 22 , Rocket League ,GTA V , nadirende PUBG ve fortnite giriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler kankam da şu aralar oyuna para vermek ıstemıyorum
teşekkürlerarkadaşların varsa project zomboid öneriyorum kıyametten hemen sonra başlıyor zombilerin oldugu arkadaşlarınla coop oynayabileceğin bir oyun acayip sarıyor oyundaki mekanikler çok iyi kesinlikle öneririm
çok teşekkürlerBattlefield 5,
Cyberpunk 2077,
God of war,
Titanfall 2,
Life is strange serisi,
World of tanks.
çok teşekkürler önerilerin içinOnline oyuncusu kategorisinde;
Terraria-DST gibi tatlış grafikli zor oyunları önerebilirim.
Satisfactory-Factorio gibi teknik oyunlarının başlangıcını yapabilirsin.
Raft-Pixark-Ark gibi çok zorlu olmayan arkadaşlarla eğlenceli oyunları da öneririm.
NFS Heat - KF2 ücretsiz verildi onu deneyebilirsiniz.
Hikayeli oyun olarak aşırı fazla oynamıyorum.
DOOM-God Of War-Dying Light benim için yeterli.
Gamepass nimetine sahipseniz oyun sayısını arttırabilirim.