Gyme bağımlıyım bu aralar gidemiyorum hafta da 1 gün gitsem bile şişirince mükemmel hissediyorum bir de arkada şarkı tek olunca bağırasım geliyor dana gibi şişiriyorum kasları çok fena bağımlıyım bu hayatta 3 zevkim cs pc mast gym gerisi yalan .
Benim de arada kaçıyo bu aralar pek gitmiyom bugün gittim patladım hayattan zevk almıyom elimde olsa vururum steroidi ama para yok.Diyette yok form var zaten konu da devam.Kanka hayattan keyif alıyorsan sıkıntı yok. Ne mutlu sana diyeyim. Spor salonuna ben de senin gibi baya takık gidiyordum. YKS illeti gelince artık ayda 3-4 kere gidiyorum. Yavaş yavaş spora heves de kaçmaya başladı, bakalım sınavdan sonra ne yapacağız![]()
Ulan 2 aydir adam akilli gidemiyorum çok kötüyüm ama haftaya baslicam inşallahGyme bağımlıyım bu aralar gidemiyorum hafta da 1 gün gitsem bile şişirince mükemmel hissediyorum bir de arkada şarkı tek olunca bağırasım geliyor dana gibi şişiriyorum kasları çok fena bağımlıyım bu hayatta 3 zevkim cs pc mast gym gerisi yalan .
Fena patlıcam.Ulan 2 aydir adam akilli gidemiyorum çok kötüyüm ama haftaya baslicam inşallah
Patla rahatla kardeşim. Video linki için takipteyizFena patlıcam.