Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 919
- İsim
- mehmet yahya kara
- İlgilendiği Kategoriler
- ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
- Discord
- .arsek
son 2 aydır dediğim şekilde yapıyorum ve gelişimim çok güzel artıyor özellikle biceps ve ön kolarka omuzu ne zaman çalışacağın aman aman bişeyi etkilemiyor ama kol antrenmanı gayet yeterli onu söylemiş olayım
biliyorsun ki sırt egzersizlerinde zaten biceps de aktif rol oynuyor o yüzden gayet yeterli
dinlenme gününde kasları dinlendirmen lazım
her gün antrenman yaparsan emin ol bütün antrenmanın verimi azalır
mesela haftada 7 gün aktif olan bi gymi ele alalım,ben pazar günü triceps atarsam pazartesi günü atacağım bench %100 verimli olmaz hacı
tabi bunda beslenme uyku gibi etkenlerde var ama ben dinlenme günlerinde dinlenilmesini öneriyorum
vücut geliştirme sporu sabır işidir, sabır gösterip antrenmanını zamanında yapacaksın, ne eksik ne az
önceki gün yaptığın egzersiz sonraki günün verimliliğini azaltıyorsa değiştirmen gereken bişeyler var demektir
baştaki şikayetinde çok çabuk tükeniyorumdu zaten, şahsen dinlenme günlerine saygı duymadığın için bunu yaşadığına inanıyorum
pardon konu sahibi arkadaş mesaj yazdı sanıyordum
ama herkes için birkaç bilgi var yazıda
onun dışında çarsamba zaten bacak persembe of cumada göğüs olduğu için off vermek yerine kol idmani atmak bana çok iyi geliyor çünkü programda haftada toplam 3 hareket kol çalışıyoruz bence yetersiz
ve dediğim gibi sert girimeme rağmen enerjimi gayet güzel koruyorum oyüzden hareket aralarında tükenme vs olmuyor hatta antreman bitiminde sınav fln çekiyoruz