Neler Yeni

gym brolar bi bakabilir mi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
sen 2.harekette o vücutla yoruluyorsan o foto sana ait değildir :D
Ya uyguladigin programa bi dön bak. Ben sana daha fazla yorum yapmicam. Kör birine mi yazdirdin yada sen mi yazdin bilmiyorum ama bunu uygulamaya devam et. Vucudun da spor bilgin kadar kötüyse hiç ugrasma sal kanka.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
arkadaslar simdi yarın bulkdan cıkacam baya gelistim diyebilirim basta 7.5kg dambıl zor yapardım 20kg yapıyorum bench pressim 20den 70e cıktı yani vücudumdada gözle görülür değişiklikler oldu fakat çok yağlanma oldu ben dirty bulk yaptım yarından itibaren definasyon yapmayı düşünüyorum hafta sonlarını full yağ yakmalık kardiyo yapmayı düşünüyorum şimdi sizden tavsiyem benim program yine aynı devam edicek fakat bunlara yağ yakmaya yönelik ne ekleyebilirim kardiyoyu başta mı yapayım spor sonrası mı

dostum 1 ay daha bekle definasyon için hatta 1.5 ay, yaza hazırlık için düşünüyorsan tabi

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
arkadaslar simdi yarın bulkdan cıkacam baya gelistim diyebilirim basta 7.5kg dambıl zor yapardım 20kg yapıyorum bench pressim 20den 70e cıktı yani vücudumdada gözle görülür değişiklikler oldu fakat çok yağlanma oldu ben dirty bulk yaptım yarından itibaren definasyon yapmayı düşünüyorum hafta sonlarını full yağ yakmalık kardiyo yapmayı düşünüyorum şimdi sizden tavsiyem benim program yine aynı devam edicek fakat bunlara yağ yakmaya yönelik ne ekleyebilirim kardiyoyu başta mı yapayım spor sonrası mı
spordan önce kardiyo yapılmaz kesinlikle spordan sonra yapmalısın

predator

80+ Silver
Kardiyo ağırlık sonrası min 30 dk, spor öncesi 300-400 mg min cafein

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Ya uyguladigin programa bi dön bak. Ben sana daha fazla yorum yapmicam. Kör birine mi yazdirdin yada sen mi yazdin bilmiyorum ama bunu uygulamaya devam et. Vucudun da spor bilgin kadar kötüyse hiç ugrasma sal kanka.
sen kendi bildiğini uygulamaya devam et destek olmak yerine köstek olmaktan başka amacın yok zaten toxic bir tipsin o fotonun sana ait olduğunuda düşünmüyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

pre workout kullanıyorum kafeine gerek var mı

spordan önce kardiyo yapılmaz kesinlikle spordan sonra yapmalısın
spor öncesi kardiyo da vücut setlerde daha fazla ter atıyor sanki

Son düzenleme:

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
setlerdeki verim düşüyor 70 bench atacağına 60 atıyorsun gibi gibi

setten önce vücudu yoruyorsun yani onun yerine spordan sonra eğimli bir şekilde yürürsen daha iyi olur

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
benim bünye alışık galiba antreman öncesi 20dk bisiklet yaptım yüksek seviyede toplam 13 hareket ile 2 saatte antreman bitirdim pre workoutda kullanıyorum antremana sadece 2 yumurta yiyerek girdim (haşlanmış)

bu kilo vermede diyet çok büyük rol oynuyor
Evet, zaten sporda kardiyo içerikli hiçbir şey yapmıyorum. Diyetle vericem

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Preworkoutlarda bile 210mg kafein max var. Sen kalkıp adama bunun 2 katı kafein almasını öneriyorsun :D Fazla kafein yarardan çok zarar getirir.

predator

80+ Silver
Preworkoutlarda bile 210mg kafein max var. Sen kalkıp adama bunun 2 katı kafein almasını öneriyorsun :D Fazla kafein yarardan çok zarar getirir.
Günlük normal bir sporcu için 300 önerilir, yağ yakmak isteyen bir için 350-400 gayet normal bir değer. Hem hangi work-out güzel kardeşim? work-out un içindeki beta alanin arjinin gibi ürünlerin ileriki dönemlerde ne sıkıntılar yarattığını bilmiyorsan sana basit ve susman için gerekli bir şey söyleyeyim arjinin kan damarlarını genişletir daha iri gözükür kan akışı hızlandırdığı için gelişime katkısı olduğu söylenir ama beynin ve bel altı organların için ileride ne gibi sıkıntılar yaratacağını üroloji doktoruna danış istersen. work out yerine saf kafein + doktor tavsiyesiyle citruline öneririm.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Kardiyoyu antrenman başında yap, yağ yakımını ağırlıkta devam ettirirsin

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Günlük normal bir sporcu için 300 önerilir, yağ yakmak isteyen bir için 350-400 gayet normal bir değer. Hem hangi work-out güzel kardeşim? work-out un içindeki beta alanin arjinin gibi ürünlerin ileriki dönemlerde ne sıkıntılar yarattığını bilmiyorsan sana basit ve susman için gerekli bir şey söyleyeyim arjinin kan damarlarını genişletir daha iri gözükür kan akışı hızlandırdığı için gelişime katkısı olduğu söylenir ama beynin ve bel altı organların için ileride ne gibi sıkıntılar yaratacağını üroloji doktoruna danış istersen. work out yerine saf kafein + doktor tavsiyesiyle citruline öneririm.
Tüm preworkoutlarda konulabilecek max kafein 210mg'dır. Ayrıca citruline vucuttaki arginine oranini saf arginineden daha çok arttiriyor güzel kardesim haberin var mi bilmiyorum. Durum böyleyken ürün iceriginde arginine var diye önermezken citruline önermen beni patlatti :D Bunlar esansiyel olmayan amino asitler yani vucudun zaten bunlari üretiyor sen sadece takviye aliyorsun. Citruline ATP seviyesini arttirir yorgunluk seviyeni azaltir bunu da vucuttaki toksiklerin atilimina yardimci olarak gerceklestirir. Damarlarin genislemesi de kan akisinin artmasi bu da kasa daha fazla oksijen besin glikoz gitmesi demektir. Böylece hasar gören kaslarin iyilesmesi hizlanir. Yani dolayli olarak gelişime katkısı var tabii ki. Beta alanin ve argininenin beyin ve bel altında problem yarattigini hayatimda da yıllardır ilk defa senden duyuyorum :D Beta alaninei aciklamak istemedim daha detayli karisik bisey oldugu icin ama idmandaki performansin devamliligini sagliyor olarak dusunebilirsin kisaca.

Top Bottom