Neler Yeni

Gym'e gitmeden yağ nasıl yakarım?

whiterose

80+ Bronze
merhaba yağ oranım %19 (sanırım) evde kendim mezurayla ölçtüğümde ve internetten sonuçlarına baktığımda böyle çıktı. skinny fat bir vücudum var, kilom ve boyum tam ideal yerindeler ama göbek bölgem yağlı. en hızlı ve gym olmadan nasıl yağ yakabilirim? ev ortamında.

Dogecoin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Meryem Parlak
merhaba yağ oranım %19 (sanırım) evde kendim mezurayla ölçtüğümde ve internetten sonuçlarına baktığımda böyle çıktı. skinny fat bir vücudum var, kilom ve boyum tam ideal yerindeler ama göbek bölgem yağlı. en hızlı ve gym olmadan nasıl yağ yakabilirim? ev ortamında.
Diyet ama bırakınca yine skinny fat olursun spor yapman lazım.
@Deadlifter

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyet ama bırakınca yine skinny fat olursun spor yapman lazım.
diyetlik bir durumum yok kilomdan memnunum, aslında ev içinde yapabileceğim spor aktiviteleri neleri kastetmiştim.

Dogecoin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Meryem Parlak
diyetlik bir durumum yok kilomdan memnunum, aslında ev içinde yapabileceğim spor aktiviteleri neleri kastetmiştim.
Diyetlik bi durumun olmasa skinny fat olmassın belli ki kötü besleniyorsun. Diye demek sadece az yemek yemek değil.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
evde terlemeni sagliyicak her turlu idman işimi gorur.

Dogecoin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Meryem Parlak
Ya kendin araştır ya da git bir antrenöre danış ondan sonra evde yaparsın burda kimse antrenör değil.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Muti

whiterose

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Koray Somuncu
Kalori açığı yaratmadığın sürece yağ yakamazsın ya diyet yapacan yada normal yemeye devam edip spor yapacaksın 1 saat bisiklet gibi mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,050
Son üye
Amon-Ra
Top Bottom