Davy_Jones1
80+ Bronze
Dahası
çözüldü
Son düzenleme:
önerebileceğiniz bir diyet programı var mı hocam ?Sadece kilo vermek istiyorsan gym gitmeni önermem boşa masraf olur sokakta sahilde yürüyüş yapıp sıkı diyete girersen her türlü zayıflarsın
Kilon boyuna göre gayet iyi bu arada. Kilon fazla değil. Verme bence. Benimde boyum 175 kilom 75-80 arası gidip geliyor ama bana kilom fazla gelmiyor.Yaşım 15 , boyum 1.85, kilom 81 , kilo vermek istediğimden kardiyo mu başlasam yoksa gym mi gitmeliyim bilemedim yardımcı olur musunuz ?
Kas kaybı da promosyon olurSadece kilo vermek istiyorsan gym gitmeni önermem boşa masraf olur sokakta sahilde yürüyüş yapıp sıkı diyete girersen her türlü zayıflarsın
fitness da ama kas da yaprasınYaşım 15 , boyum 1.85, kilom 81 , kilo vermek istediğimden kardiyo mu başlasam yoksa gym mi gitmeliyim bilemedim yardımcı olur musunuz ?
skinny fat mi diyorlar ne hocam fazla kiloluymuş gibi görünüyorum bu beni rahatsız ediyorKilon boyuna göre gayet iyi bu arada. Kilon fazla değil. Verme bence. Benimde boyum 175 kilom 75-80 arası gidip geliyor ama bana kilom fazla gelmiyor.
Anladım. O kötüymüş. O zaman yağ yakımı yap. Sadece kilo verirsen olmaz. Bol bol koş. ne bileyim spor fln yap.skinny fat mi diyorlar ne hocam fazla kiloluymuş gibi görünüyorum bu beni rahatsız ediyor
Ücretsiz bir şekilde doğru düzgün diyet programı bulamazsın illa satın alman gerekiyor ama zaten temeli bol bol su içmek ve az yemek acıktığında meyve falan ye bir tabağın yarısını ye, direkt kesme vücut illa o besinede ihtiyacı oluyor kestikten sonra yersen bi anda şişersin.önerebileceğiniz bir diyet programı var mı hocam ?
hocam kilonuz iyi bence, definasyon + kas yapmanız daha iyi olur gibi geldi banaYaşım 15 , boyum 1.85, kilom 81 , kilo vermek istediğimden kardiyo mu başlasam yoksa gym mi gitmeliyim bilemedim yardımcı olur musunuz ?