Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar bugün h500 argb kasa aldım kasa şu an kırmızı renk nasıl rgb yapabilirim
"MSI Tomahawk" diye bir anakart yok, anakartının tam modelini söyle bana.Msi tomahawk
Tahminleri alalım. B450 diyorum."MSI Tomahawk" diye bir anakart yok, anakartının tam modelini söyle bana.
B450 değildir. B450 TOMAHAWK MAX alınmaz artık ve ARGB girişi de yok .Tahminleri alalım. B450 diyorum.
B550 yüksek ihtimalle"MSI Tomahawk" diye bir anakart yok, anakartının tam modelini söyle bana.
"MSI Tomahawk" diye bir anakart yok, anakartının tam modelini söyle bana.
B450 değildir. B450 TOMAHAWK MAX alınmaz artık ve ARGB girişi de yok .
Güzel, tam tahmin ettiğim gibi.
Güzel, tam tahmin ettiğim gibi.
Şimdi dostum kasanın arka kapağını aç, öndeki ARGB fanların ARGB kablosunun nereye gittiğine bak, bir tane kutu göreceksin üstünde tuş olan.
O kontrolcü oluyor işte, kontrolcüdeki ARGB yazan yerdeki kabloyu çıkartıyorsun, o kablo 3 pinli olur tamam mı.
O kabloyu da anakartındaki JRAINBOW yerlerinden birine takıyorsun, anakartında 2 tane JRAINBOW girişi var.
Onlardan birine takınca söyle bana.
Alıntıyı görüntüle
Splitter kablo mu oluyor dediğiniz şey?Dostum benim kasanın aynısı. kasada attığım fotodaki gibi bir şey olması lazım elimde tuttuğum tekli giriş anakartındaki 3 pinli argb girişine giricek üstteki 3 kabloyada fanlarının 3 pinli argb yerlerini sokucaksın. Alıntıyı görüntüle
Eline sağlık hocam.Dostum benim kasanın aynısı. kasada attığım fotodaki gibi bir şey olması lazım elimde tuttuğum tekli giriş anakartındaki 3 pinli argb girişine giricek üstteki 3 kabloyada fanlarının 3 pinli argb yerlerini sokucaksın. Alıntıyı görüntüle
Evet, kontrolcüye takılı olan şey splitter (çoklayıcı) kablo.Splitter kablo mu oluyor dediğiniz şey?