anakart olarak h610 mk kullanıyorum. Aktif olarak kullandığım m2 ssd 500gb ve yavaş bir ssd onun için değiştirmek istiyorum. Fiyat olarak mld m500 ultrayı buldum benim anakartıma uyumlumudur acaba. Yardım ederseniz sevinirim
uyar ne kadar hocam.anakart olarak h610 mk kullanıyorum. Aktif olarak kullandığım m2 ssd 500gb ve yavaş bir ssd onun için değiştirmek istiyorum. Fiyat olarak mld m500 ultrayı buldum benim anakartıma uyumlumudur acaba. Yardım ederseniz sevinirim
gen3 hızında çalışır sorun olmaz.o anakart m2 gen3 galiba seçtiğin ssd gen4
Peki gen3 iyi bir m2 ssd önerebilir misin 3000tl bütçeo anakart m2 gen3 galiba, seçtiğin ssd gen4, takarsın ama 7000i görmez okumada
Peki gen3 iyi bir m2 ssd önerebilir misin 3000tl bütçe
Okuma yazma hızı olarak daha hızlı olanı varmı? Ben bakdımda gen 3 mü gen4 mü ablamadım Geç cevap verdiğim için üzgünümKioxia Exceria G2 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria G2 SSD LRC20Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
vardır ama bulamadım ben kioxia excerio pro 3200tl ama bütçeni aşıyorOkuma yazma hızı olarak daha hızlı olanı varmı? Ben bakdımda gen 3 mü gen4 mü ablamadım Geç cevap verdiğim için üzgünüm
Anladım yardımın için teşekkür ederimvardır ama bulamadım ben kioxia excerio pro 3200tl ama bütçeni aşıyor
tam perfomans alamazsınanakart olarak h610 mk kullanıyorum. Aktif olarak kullandığım m2 ssd 500gb ve yavaş bir ssd onun için değiştirmek istiyorum. Fiyat olarak mld m500 ultrayı buldum benim anakartıma uyumlumudur acaba. Yardım ederseniz sevinirim