H610m r2 anakartıma 14600kf alıcam sıkıntı çıkarır mı?

Zarascal

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
59
Anakartım bu 14600kf alıcam pc den anlayan arkadaşım 14600k alma anakartına çok yük bindirir dedi zaten sınırlarında kullanıcaksın vs diye siz ne düşünüyorsunuz? ekran kartım rx 9060 xt 16 gb

Ne için kullanacaksın işlemciyi

Ben şimdiye kadar bi sorun yaşamadım bu işllemci anakart ikilisiyle sadece oyun için kullanımda yeterli olur fakat cpu gücü gerektiren şeyler yapacaksan anakartı yükseltmen gerek

Ben şimdiye kadar bi sorun yaşamadım bu işllemci anakart ikilisiyle sadece oyun için kullanımda yeterli olur fakat cpu gücü gerektiren şeyler yapacaksan anakartı yükseltmen gerek
Cpu çok kullanılırsa zarar verirmi parçalara asıl aklıma takılan bu cpu gerektiren oyunlar oynayacağım belki tam kullanmicak ama yinede ne olur ne olmaz

Almayın hocam h610 uyumlu değil b 760 bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vrmler taşımaz o işlemciyi.

Cpu çok kullanılırsa zarar verirmi parçalara asıl aklıma takılan bu cpu gerektiren oyunlar oynayacağım belki tam kullanmicak ama yinede ne olur ne olmaz
Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum cs2 valorant veya aaa tarzı oyunlar oynadım sorunsuz genelde msı afterburnerdan bakarım sıcaklıklara ne kadar watt çektiğine sorun yaşamadım hiç.

Almayın hocam h610 uyumlu değil b 760 bakabilirsiniz.

Vrmler taşımaz o işlemciyi.
Adam anakart sormuyor işlemci soruyor sen anakart al diyosun

Anakartım bu 14600kf alıcam pc den anlayan arkadaşım 14600k alma anakartına çok yük bindirir dedi zaten sınırlarında kullanıcaksın vs diye siz ne düşünüyorsunuz? ekran kartım rx 9060 xt 16 gb
O işlemci o anakarta fazla gelir. Stok hızda bile vrmler 100c aşar.

Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum cs2 valorant veya aaa tarzı oyunlar oynadım sorunsuz genelde msı afterburnerdan bakarım sıcaklıklara ne kadar watt çektiğine sorun yaşamadım hiç.

Adam anakart sormuyor işlemci soruyor sen anakart al diyosun
12500f 14500 olabilir fiyata göre.

Hocam kaç fps alıyorsun?

Kesinlikle önce bios update yap 13 ve 14.nesil intel islemcilerde fazla voltaj cekip işlemciyi ve anakart soketini yakabiliyor

Geri