batuhanxxx
80+
meraba arkadaşlar H61H2-3.8L bu ana kartın Bios yazılımını bulamadım desteklerinizi bekliyorum işlemci i3 serisi
anakart markası ecs
anakart markası ecs
meraba arkadaşlar H61H2-3.8L bu ana kartın Bios yazılımını bulamadım desteklerinizi bekliyorum işlemci i3 serisi
anakart markası ecs
Bu sayfayı ben de gördüm de. Gözümden kaçmadıysa sadece driver var bu sayfada. Bios göremedim benECS H61H2-3.8L Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Download the latest drivers for your ECS H61H2-3.8L to keep your Computer up-to-date.www.driverscape.com
bios yazılımı yok ordaECS H61H2-3.8L Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Download the latest drivers for your ECS H61H2-3.8L to keep your Computer up-to-date.www.driverscape.com
Bu sayfayı ben de gördüm de. Gözümden kaçmadıysa sadece driver var bu sayfada. Bios göremedim ben
Çok özür diliyorum. Ben yanlış görmüşüm.bios yazılımı yok orda
önemli deyilÇok özür diliyorum. Ben yanlış görmüşüm.
önemli deyil
Bende bunu gördüm ama içini bilmiyorumŞu forumda birisi zip olarak koymuş. Üye olup indirdikten sonra doğru olup olmadığını görebilirsin.File Request - ecs anakart bios isteği
ecs h61h2-3.8L VER 1,0A 3.NESİL İŞLEMCİ DESTEKLEYEN BİOS LAZIMdr-bios.com
Yok mu üye olup indirecek bir cengaverBende bunu gördüm ama içini bilmiyorum
-----meraba arkadaşlar H61H2-3.8L bu ana kartın Bios yazılımını bulamadım desteklerinizi bekliyorum işlemci i3 serisi
anakart markası ecs
anakart markası ecs
destek ekibine yazarken eror veriyorEğer üretici sitesinde yoksa, üreticiye mail atın. Bazen desteği kesilen anakartların bios güncellemelerini verebiliyorlar arşivden.
destek ekibine yazarken eror veriyorEğer üretici sitesinde yoksa, üreticiye mail atın. Bazen desteği kesilen anakartların bios güncellemelerini verebiliyorlar arşivden.
hangisi@batuhanxxx Zip i indirdin mi dostum?