Neler Yeni

Haberim ve iznim omadan steam hesabıma ara yatırılmış

soyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
Arkadaşlar dün gece Fifa 25 ve BF1 aldım başka kartım ile aldım.
Steam hesabımdan hiç alışveriş yapamdığım bi kart
ardından 1 saat öncesine kadar 50 usd bakiye yüklenmiş
bakiyeyle herhangi bi satın alım gerçekleştirmediler sadece bakiye eklemişler bunu nasıl iade edicem.
Steam hesabında CS banlı o yüzden skin al sat yapamam galiba

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Ege
bakiyeyle herhangi bi satın alım gerçekleştirmediler sadece bakiye eklemişler bunu nasıl iade edicem.
steam destek ekibine durumu bildir

soyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam destek ekibine durumu bildir
durumu bildirdim iade talebiniz alındı diyo ne kadar sürer iade bi bilgin varmı bugün çok lazımdı öğrenci adamım hesapta kaldı 200tl

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Ege
durumu bildirdim iade talebiniz alındı diyo ne kadar sürer iade bi bilgin varmı bugün çok lazımdı öğrenci adamım hesapta kaldı 200tl
çok sürmez yarına kadar açıklanır

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Doğukan Barut
niye iade ediyosun brom al kullan işte

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Ayetullah Taylan

soyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
niye iade ediyosun brom al kullan işte
kankam kendi banka kartımdan çekilmiş bu para iznim ve haberim yok o parada şuan ihtiyacım var controller alıcam hesapta kalmış 200tl öğrenci adamız

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Doğukan Barut
ayıp ayıp ramazan ramazan asdhjklashjlkdajlsk
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankam kendi banka kartımdan çekilmiş bu para iznim ve haberim yok o parada şuan ihtiyacım var controller alıcam hesapta kalmış 200tl öğrenci adamız
hee brom bende bir ara şöyle oldu o mevzudan sandım durumu; 10 dolar para yükledim ihtiyacım olan oyunu aldım 1 hafta oldu olmadı 10 usd daha gelmiş, geçtim kart ekstreme falan baktım yok çekilen tutar, sırf harcamadım ekstrem kesilsin de göreyim diye yok bir şey yansımamıştı, genelde nakit yüklerim kredi kartını asla kullanmam stamde ne banka kartımadan para çekilmişti ne de kredi kartımdan beleşe 10 dolar verdiler ama niye bilmiyorum ondan sandım

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Ayetullah Taylan
bende başkasının kartından gelmiş sanıyorum bakiye eklemişler falan diyorsun

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Doğukan Barut
bende başkasının kartından gelmiş sanıyorum bakiye eklemişler falan diyorsun
öyle dedi bende öyle anladım ondan al kullan dedim benim de başıma geldi beleş 20 dolar neyi iade ediyorsun işte ahjklşdskljasd

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

soyluu25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail
hahaha yok knkm benim bizzat kendi banka kartımdan 50 dolar çekilmiş bankamda 2000 küsür falan vardı şimdi 200tl kaldı dımdızlak kaldım iadeyi inşallah bugün ederler aç kaldık yoksa hahahaha

hee brom bende bir ara şöyle oldu o mevzudan sandım durumu; 10 dolar para yükledim ihtiyacım olan oyunu aldım 1 hafta oldu olmadı 10 usd daha gelmiş, geçtim kart ekstreme falan baktım yok çekilen tutar, sırf harcamadım ekstrem kesilsin de göreyim diye yok bir şey yansımamıştı, genelde nakit yüklerim kredi kartını asla kullanmam stamde ne banka kartımadan para çekilmişti ne de kredi kartımdan beleşe 10 dolar verdiler ama niye bilmiyorum ondan sandım

hahaha yok knkm benim bizzat kendi banka kartımdan 50 dolar çekilmiş bankamda 2000 küsür falan vardı şimdi 200tl kaldı dımdızlak kaldım iadeyi inşallah bugün ederler aç kaldık yoksa hahahaha

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Caner Karadağ
yeminederim dilimde tüy bitti, arkadaşlar internet üzerinden sanal kart kullanın yahu çok basit resmen kredi kartı ama dijital olanı. bişey mi alacaksın limiti arttır al limit sıfırlansın. kimin eline geçerse geçsin karttan para çekemez kartın limiti senin elinde

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Doğukan Barut
yeminederim dilimde tüy bitti, arkadaşlar internet üzerinden sanal kart kullanın yahu çok basit resmen kredi kartı ama dijital olanı. bişey mi alacaksın limiti arttır al limit sıfırlansın. kimin eline geçerse geçsin karttan para çekemez kartın limiti senin elinde
papara sanalkart candır

Top Bottom