knkm saf güçte rtx 7900xtx ikisindende daha güçlü%7 ile %10 arası performans farkı var hangi kart daha uygun ise onu alman bence daha iyiRtx 3090ti rtx 4070ti super rx7900xtx hangisini almalıyım fiyatları aynı
4070ti tercihim olur daha güncel ve daha güçlüRtx 3090ti rtx 4070ti super rx7900xtx hangisini almalıyım fiyatları aynı
Amd zaten almazdım driver sorunlari ve özellik eksikliklerinden dolayı*4070ti tercihim olur daha güncel ve daha güçlü
knkm amd de bazı driverlarında sorun yaşandı en çok sorunuda 500 serisindeydi ancak şimdi 5000 6000 serisinde çok çok az sorun yaşayan var 7000 serisinde sorun yaşayan göremedim4070ti tercihim olur daha güncel ve daha güçlü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd zaten almazdım driver sorunlari ve özellik eksikliklerinden dolayı*
Hocamknkm saf güçte rtx 7900xtx ikisindende daha güçlü%7 ile %10 arası performans farkı var hangi kart daha uygun ise onu alman bence daha iyi
Hocam peki i9 14900k mı kf mi yoksa 9 7950x mi ile daha iyi olurknkm saf güçte rtx 7900xtx ikisindende daha güçlü%7 ile %10 arası performans farkı var hangi kart daha uygun ise onu alman bence daha iyi
intel 14900k daha güçlü ama benim cevabım yine aynı hangisi daha uygun ise onu al ve anakartınıda iyi bir kart alHocam
Hocam peki i9 14900k mı kf mi yoksa 9 7950x mi ile daha iyi olur
Nvidia reflex ve dlss teknolojileri onun dışında daha kapsamlı ve kaliteli yazılımı ile nvidia tercihim olurdu ama amdninde tasarımı hoşuma gidiyoknkm amd de bazı driverlarında sorun yaşandı en çok sorunuda 500 serisindeydi ancak şimdi 5000 6000 serisinde çok çok az sorun yaşayan var 7000 serisinde sorun yaşayan göremedim
tabii ki dlss teknolojisinde haklısınız driver konusunda da ancak amdbazı dönemlerde driver konusunda sorun yaşadı yeni nesil kartlarda bu sorun neredeyse ortadan kalktı ve de fsr dı galiba onu geliştirmeye devam ediyor bence hangi kart daha ucuz ise onu almalıNvidia reflex ve dlss teknolojileri onun dışında daha kapsamlı ve kaliteli yazılımı ile nvidia tercihim olurdu ama amdninde tasarımı hoşuma gidiyo
Evet ucuzluk konusunda dediğinize katılıyorum ama amd neden bilmiyorum fsr i Nvidia kartlarada getirditabii ki dlss teknolojisinde haklısınız driver konusunda da ancak amdbazı dönemlerde driver konusunda sorun yaşadı yeni nesil kartlarda bu sorun neredeyse ortadan kalktı ve de fsr dı galiba onu geliştirmeye devam ediyor bence hangi kart daha ucuz ise onu almalı
hiç bir şey bizim tekelimizde değil anlamında yapıyorEvet ucuzluk konusunda dediğinize katılıyorum ama amd neden bilmiyorum fsr i Nvidia kartlarada getirdi