Hacklendim lütfen yardımcı olun

DarkComet ile girip girmediklerini anlayabiliyorum. Darkcomet bilgisayarı kapalıyken açamaz ki.
kardeşim bilgisayar kapalıyken , geri açabilecek bir "Hacker"in seninle işi olmaz ki. :D

diyalogun tamamını okumama gerek yok valla. çakma lebrona sövmek istersen her zaman bana ulaşabilirsin. dc olur ora olur bura olur. ben senin için bütün zamanımı ayırırım ciğerim ❤️
Hoşt lan aba.. tan düz duvara tırmanıyor eleman

Hoşt lan aba.. tan düz duvara tırmanıyor eleman
ulan varya senin uğruna ban bile yerim ha
ama sen istiyosun belli seni bi bilemek lazım. bir sefer daha alıntılarsan olacaklardan ben sorumlu değilim.

kardeşim bilgisayar kapalıyken , geri açabilecek bir "Hacker"in seninle işi olmaz ki. :D
DarkComet ile girilmiş olabilir. Uzaktan Power Off komut dosyalarını Reboot ile değiştirmiş olabilir. Ne kadar power off yaptığını sansa da aslında sistem reboot işleminin komut dosyalarını çalıştırıyor olabilir. Ancak bu çok küçük bir ihtimal. Çünkü yönetici iznini geçebilmesi pek mümkün görünmüyor.

DarkComet ile girilmiş olabilir. Uzaktan Power Off komut dosyalarını Reboot ile değiştirmiş olabilir. Ne kadar power off yaptığını sansa da aslında sistem reboot işleminin komut dosyalarını çalıştırıyor olabilir. Ancak bu çok küçük bir ihtimal. Çünkü yönetici iznini geçebilmesi pek mümkün görünmüyor.
hocam sen ne daş**aklı adamsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,889
Üyeler
190,821
Son üye
lightofgod35
Geri