Hacklenmiş Olabilir miyim?

happy

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
963
Ekrandaki mouse imleci hani bir linke bastığınızdı dönüyor olarak gözükür ya bende sürekli gözüküp gidiyo gözüküp gidiyo bide mouse 0.25 saliseliğine bi anda yok olup geri geliyor hacklendimmi nolur yardım!!

Ekrandaki mouse imleci hani bir linke bastığınızdı dönüyor olarak gözükür ya bende sürekli gözüküp gidiyo gözüküp gidiyo bide mouse 0.25 saliseliğine bi anda yok olup geri geliyor hacklendimmi nolur yardım!!
Farklı bir dosya indirmişmiydin daha önce?
Bi tarama yap emin olalımki cevap verebilelim.

Kaspersky ile tam tarama yapmayı deneyin.

Konuyu açmadan önce tam tarama yapıp açın lütfen

Farklı bir dosya indirmişmiydin daha önce?
Bi tarama yap emin olalımki cevap verebilelim.
hayır dün elektrikler gitmişti sonra pc yi gene açtım sıkıntı yoktu 4 saat önce uykudan kalktım gene bir sıkıntı yoktu son 10dk da ne olduysa oldu şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu açmadan önce tam tarama yapıp açın lütfen
Kaspersky ile tam tarama yapmayı deneyin.
malwarebytes ile deniyorum şuan.

hayır dün elektrikler gitmişti sonra pc yi gene açtım sıkıntı yoktu 4 saat önce uykudan kalktım gene bir sıkıntı yoktu son 10dk da ne olduysa oldu şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

malwarebytes ile deniyorum şuan.
Büyük ihtimalle yok
Dediğin her şey ben 9 yıllök laptopumda oluyordu özellikleri kötü diye arada bi mouse dönüyordu kaybolma 3 4 kere olmuştu.

Büyük ihtimalle yok
Dediğin her şey ben 9 yıllök laptopumda oluyordu özellikleri kötü diye arada bi mouse dönüyordu kaybolma 3 4 kere olmuştu.
malwarebytes e yeni güncelleme gelmiş onu indirdim saçma bir şekilde imleç düzeldi. henüz daha tarama bile yapmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,675
Üyeler
190,782
Son üye
ardademirok
Geri