Güvenme o sitelereinternette var ama virüssüz mü nerden anlıcanm?
Hades için mi?peki önerdiğin bir site var mı şu site güvenilir ama istisna dediğin
Türkçe dublaj bile yaptı bir ekip oyuna çok da güzel olmuştu da yapımcı ekip şuan yeni bir dil veya seslendirme ekleyeceklerini düşünmediklerini söylemişler ileriki zamanlarda ekleyebilirlermiş biraz bekle derim ben ben bitirdim oyunu Türkçe yamasız ama Türkçe yama veya dublaj gelince bir daha bitirmeyi düşünüyorum doğru düzgün bir yama yoktu bildiğim kadarıyla 1-2 ay önce falan bitirmiştim benvar diiye biliyorum varsa düzgün virüssüz bir site gönderir misiniz?
Hayir genel olarakHades için mi?
Kuzenine soyler misin virus taramasi yaparsa buyuk sevap islerBir bağlantı var elimde ama virüs olup olmadığını bilmiyorum bu yüzden göndermeyeceğim hocam ama kuzenim yeni yaptı yama, var.
E yapiyorlarsa neden eklemiyorlar?Türkçe dublaj bile yaptı bir ekip oyuna çok da güzel olmuştu da yapımcı ekip şuan yeni bir dil veya seslendirme ekleyeceklerini düşünmediklerini söylemişler ileriki zamanlarda ekleyebilirlermiş biraz bekle derim ben ben bitirdim oyunu Türkçe yamasız ama Türkçe yama veya dublaj gelince bir daha bitirmeyi düşünüyorum doğru düzgün bir yama yoktu bildiğim kadarıyla 1-2 ay önce falan bitirmiştim ben
Firma kendisi yapmamış daha gözden geçirmesi oyuna ekleme aşaması falan derken sanırım onlarla uğraşmak yerine ''önce oyunu iyice bir geliştirelim daha yeni çıktı zaten'' kafasında olabilirler sadece yama olsa daha kolay olabilirdi fakat Türkçe dublaj da olduğu için işleri daha zorlaşır herhaldeHayir genel olarak
Post automatically merged:
Kuzenine soyler misin virus taramasi yaparsa buyuk sevap isler
Post automatically merged:
E yapiyorlarsa neden eklemiyorlar?
Oyunun yapimci firmasi orijinal olarak ekliyor mu? IyimisFirma kendisi yapmamış daha gözden geçirmesi oyuna ekleme aşaması falan derken sanırım onlarla uğraşmak yerine ''önce oyunu iyice bir geliştirelim daha yeni çıktı zaten'' kafasında olabilirler sadece yama olsa daha kolay olabilirdi fakat Türkçe dublaj da olduğu için işleri daha zorlaşır herhalde
Daha yapan ekip herkese açık olarak yayınlamadı zaten sadece yapımcı firmaya gönderdiler yoksa çok güzel olurdu böyle bir oyunu Türkçe dublaj ile oynamak.Oyunun yapimci firmasi orijinal olarak ekliyor mu? Iyimis