Neler Yeni

Hadi Ata ayrımı yapanlarla hakkında konuşalım

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dinsiz diyorlar ancak dönüp kendilerine bakmıyorlar. Genelleme yapmadan konuşayım bazı alıngan kişiler üstüne alınabilir.
Dinsiz diyenlerin çoğu aileden bir din aşılaması ile hayatını sürdürüyor, belki birkaç defa namaz kılmış çocukluğunda birkaç sayfa Kur-an okumuş belki okumamış kişilerden oluşuyor yani millete sallamadan önce dönüp kendilerine bakmaları gerekiyor.

Din ve tarih hakkında 0+0 bilgi ile konuşup duruyorlar. Dinini veya tarihini 5 satır bilen adam asla böyle şeyler demez yapmaz ama maalesef dediğin insanların hiçbiri geç 5 satırı 1 satır bile bilgi veremezler dinleri ve tarihleri hakkında.
Biyolojik gelişim hariç her türlü akli gelişime kendisini kapamış aklı örümcek yuvası olmuş kişilerdir bunlar.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bu yeniliklerin daha fazlasını 2.Mahmut getirdi :D
Ona pek bir şey diyemezler.
Bir tane manyak gördüm kafasında fes var 2. Mahmut, Mustafa Kemalin mübeşşiridir diyor :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne diyelim.
Bir kısım Atatürk'ün üstünen yedikleri ekmeğin haddi hesabı yok dediğimi anladınız anlamayanlar içni mesela halk tv gibi kanalların yaptığı.
Bir kısım ise zaten genelde göze çarpan bu oluyor atatürkü reddedenler.
ben daha bu ikisi dışında bir red veya ayrım görmedim daha
Kıscana tarihinizin bir parçasını bile reddedemezsiniz.
İster sev ister sevme en eskisinden en yakın tarhine kadar bu bizim tarihimiz ve birbirlerinden ayrılamazlar

Hiç bir şeyi anlamayan insanlarla boşuna tartışmayın. Boş verin kendi kendilerine söylesinler. Bende Mustafa Kemal Atatürk'e karşı bilmeden yalan söyleyenlerden nefret ediyorum. Ama yine de kafaya takmayın. Hayatınıza devam edin. Onlar dinsiz deyince siz dinsiz olmuyorsunuz. Onların dediklerinin hiç bir anlamı yok. Ben cevap vermiyorum sonra kendi kendilerine boş boş konuşup susuyorlar. Kafam rahat oluyor en azından.

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Türklerin hepsi müslümandır diye bir şey yok .Ancak konudan bağımsız olarak bence ata ayrımı yapılabilir .İdeolojisini yaşamını benimsemediğim bir kişiye gidipte atam demem yada halkına faydası olmamış birisine.

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
Türklerin hepsi müslümandır diye bir şey yok .Ancak konudan bağımsız olarak bence ata ayrımı yapılabilir .İdeolojisini yaşamını benimsemediğim bir kişiye gidipte atam demem yada halkına faydası olmamış birisine.
Demeye bilirsin ama gerçeği değiştirmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,105
Üyeler
163,264
Son üye
Gurkan404
Top Bottom