Neler Yeni

Yardım Hadi Bana Cpu Fan önerin ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
Peki sana bişe sorcam işlemci fanı'nın rahatsız etmesi yani beni bu sence işlemci ilemi alakalıdır yoksa fanlamı Ben işlemciyle olacağını Zannetmiyorum fakat yinede yarı yarıya pay veriyorum çünkü. Fan mantık olarak anakart'a takılıyo ve eğer işlemci fanı hızlı dönüyor'sa ya anakart'da bi problem vardır yani Bios ayarların'da. O yüzden her denilene uyup bios güncellemeyin ben güncelledim bak şimdi işin içinden çıkamıyorum. Yada İşlemci çok ısınıyordur haddini aşıyordur yani fanda hızlı dönüyorsa ses çıkar normal. En iyisi bilgili birisinden bilgi almak.
knkm işlemcin ısındıkça fan hızı artar o yüzden merak etme undervolt yapabilirsin ve onunla uğraşamazsan core boost performance kapatabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir
knkm işlemcin ısındıkça fan hızı artar o yüzden merak etme undervolt yapabilirsin ve onunla uğraşamazsan core boost performance kapatabilirsin
1709999380383.png

Kanka bak bu işlemci böyle değildi buna birşeyler olmuş baksana boştayken bile 4000mhz ile çalışıyo ** oyuna girince 7000 mhz' mi olcak buna overclock yapılmış gibi. Bios'a girmeden anlayamıyozmu Performance boost açık mı kapalı mı ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
Alıntıyı görüntüle

Kanka bak bu işlemci böyle değildi buna birşeyler olmuş baksana boştayken bile 4000mhz ile çalışıyo ** oyuna girince 7000 mhz' mi olcak buna overclock yapılmış gibi. Bios'a girmeden anlayamıyozmu Performance boost açık mı kapalı mı ?
knkm 4.2ghz çalışması sorun değil asıl mesele oyunlarda kaç derece görüyor bu işlemci önemli olan o

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir
knkm 4.2ghz çalışması sorun değil asıl mesele oyunlarda kaç derece görüyor bu işlemci önemli olan o
kanka bişe dicem işlemci stok fanını takarken vidaları çok sıktım galiba ama çok sıkmayınca'da tribe giriyom öyle bi tasarlamışlarki çok sıkmadan güvende hissetmiyon kendini yani öyle yapmışlar vidaları önceden pc'de takılırken çok rahatsız olurdum şimdi rahatsız olmuyom galiba bazı şeyleri başardım tam teknoloji adamı gibi oldum Reis bi bilgisayarcıya koysalar beni çalışırım valla sabah akşam <3

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Draq123
Yanlış montaj etmişte olabilirsin bende öyle olmuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlerin üst kısmını boş bırakıyım diye çok sesli çalışıyodu

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir
5+1 Ses sistemi alsam bu şarkıyı son ses açsam beni direkt polisler gelip Hastaneye paket ederler kanka.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
kanka bişe dicem işlemci stok fanını takarken vidaları çok sıktım galiba ama çok sıkmayınca'da tribe giriyom öyle bi tasarlamışlarki çok sıkmadan güvende hissetmiyon kendini yani öyle yapmışlar vidaları önceden pc'de takılırken çok rahatsız olurdum şimdi rahatsız olmuyom galiba bazı şeyleri başardım tam teknoloji adamı gibi oldum Reis bi bilgisayarcıya koysalar beni çalışırım valla sabah akşam <3

ben hep stok soğutucu taktığımda tatlı sıkı yapıyordum mesela soğutucu vidalarını sıktığımda hiç zorlamıyordum hafif bir baskıda dönmeyecek ayara gelince bırakıyordum ve sıcaklık sorunu yaşamadım hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kadir
Top Bottom