Neler Yeni

Yardım Hadi Birlikten Kuvvet Doğar ( GigaFiber Talep )

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
“ İSTANBUL ÜSKÜDAR / KISIKLI mahallesine TurkNet GigaFiber gelmesini istiyorum! Çünkü dünya standartlarında ve hızında internet bir ihtiyaçtır.

💪 Sen de adresine dünya standartlarında internet istiyorsan, https://bit.ly/GIGAFIBERISTE 'ye gel, farkındalık oluşmasına katkıda bulun!”

Arkadaşlar isteyenler burdan kendi bölgeleri için başvuru yapabilir isteyenler ise bana GigaFiber talebi için yardımda bulunabilir. Özellikle Üsküdardaki arkadaşları formu doldurması için bekliyorum . Desteğiniz için şimdiden teşekkürler .

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bende Gigafiber var ama o kadar da iş yapmıyor açıkçası. Tabi 100 GB'lik oyunu 10 saat değil de 1 saatte indirmesi çok büyük yardım ama farklı bir olayı olmuyor maalesef. Ve bildiğim kadarı ile hiç bir oyun indirme yeri o kadar hızı desteklemiyor.

Ama destek olacaksa arkandayım 💪💪💪

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Abdullah Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Gigafiber var ama o kadar da iş yapmıyor açıkçası. Tabi 100 GB'lik oyunu 10 saat değil de 1 saatte indirmesi çok büyük yardım ama farklı bir olayı olmuyor maalesef. Ve bildiğim kadarı ile hiç bir oyun indirme yeri o kadar hızı desteklemiyor.

Benim için tek platformu desteklemesi değil asıl olay birkaç şey aynı anda yapabilmek. Eyw çok sağolasın .

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Niye iş yapmıyor ki :D Daha ne yapmasını bekliyorsun. 30DKda 100Gb indirebiliyorsun tam hızda olmamasına rağmen daha ne olacak.
Konudan bağımsız gigafiber kullanıyorum ama hep kesiliyor :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Hocam biz 20 kullanıyoruz ayıp :D

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Hocam biz 20 kullanıyoruz ayıp :D
Hocam ayıplıktan değil aslında. Bu gigafiberden önce 50mb TurkTelekom kullanıyordum. Aradaki tek fark dediğim gibi 10 saatlik bir şeyi 2 saatte indirebiliyorsun. Ekstra bir artısı yok hatta negatif yanı var. Tüm platformlarda hız kısıtlaması olduğu için sadece görünürde 1000/1000 gösteriyor. Ama indirirken 250mb bile olmuyor ve bu can sıkıyor biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,570
Üyeler
166,026
Son üye
Swazex
Top Bottom