The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
yokhangi anime code gehass mı?
darling in the franxx
yokhangi anime code gehass mı?
Ne güzel işteAnimeler çizgi filmdir.
Namus meselesi.Linç etmeyin, meraktan soruyorum. Animelere çizgi film denilmesi neden tepki çekiyor?
Ben izliyorum ve linç etmiyorum.Linç etmeyin, meraktan soruyorum. Animelere çizgi film denilmesi neden tepki çekiyor?
Çünkü bence de çizgi film. Bi' kaç anime izleyen arkadaşlarımla konuşurken çizgi film demiştim. Bi' küfretmedikleri kaldı.Ben izliyorum ve linç etmiyorum.
Anime zaten çizgi film.
Millet neden tepki veriyor anlamadım
Ya işte bir şeyler zırvalıyorlar.Çünkü bence de çizgi film. Bi' kaç anime izleyen arkadaşlarımla konuşurken çizgi film demiştim. Bi' küfretmedikleri kaldı.
Hayır yani çizgi film değilse ne?
ban ile ne alakası var ? kuralları okumanı tavsiye ediyorum.Umarım bu ban sebebi değildir
Ben izliyorum ve linç etmiyorum.
Anime zaten çizgi film.
Millet neden tepki veriyor anlamadım
Türkiyede çizgi film genelde çocukların izlediği bir şey olarak algılandığı için böyle davranmaları gayet normal siz gidip bir filme animasyon diyip çizgi film demiyorsanız animeye de öyle davranmalısınız çizgi filmden ayrı bir kategoride çünkü.Çünkü bence de çizgi film. Bi' kaç anime izleyen arkadaşlarımla konuşurken çizgi film demiştim. Bi' küfretmedikleri kaldı.
Hayır yani çizgi film değilse ne?
Ben animasyonlara da çizgi film diyorum.Türkiyede çizgi film genelde çocukların izlediği bir şey olarak algılandığı için böyle davranmaları gayet normal siz gidip bir filme animasyon diyip çizgi film demiyorsanız animeye de öyle davranmalısınız çizgi filmden ayrı bir kategoride çünkü.
Tamam ayrı kategori olarak farklı ama teknik olarak ikisi de çizgi film. Gidip normal bir filme animasyon demekle aynı şey değil bu. O ikisi apayrı şeyler. Bu ikisi ise dediğim gibi teknik olarak aynı şey.Türkiyede çizgi film genelde çocukların izlediği bir şey olarak algılandığı için böyle davranmaları gayet normal siz gidip bir filme animasyon diyip çizgi film demiyorsanız animeye de öyle davranmalısınız çizgi filmden ayrı bir kategoride çünkü.
Doğru fakat TR insanının algısı böyleÇizgi film izleyen çocuk değildir.
Bunu ancak facebookda ki 50+ yaşındaki dayılar söyler.
Onlarında kendine göre savunduğu şeyler var işte hard otaku olmadığım için bir şey diyemiyorum haftalık 2 anime 1 de manga takip ediyorum sadeceTamam ayrı kategori olarak farklı ama teknik olarak ikisi de çizgi film. Gidip normal bir filme animasyon demekle aynı şey değil bu. O ikisi apayrı şeyler. Bu ikisi ise dediğim gibi teknik olarak aynı şey.
çizgi filmler çocuklar içindir gibi saçma bir algı var ülkemizde. kendine otaqu diyen ve tüm gün anime izleyen asosyel sosyopatlar animelere çizgi film denmesini kabul edemiyor çünkü çocuklar için olduğu kanısına varmış milletimiz (ki değil)Linç etmeyin, meraktan soruyorum. Animelere çizgi film denilmesi neden tepki çekiyor?
animeyi japonların yapması çizgi film olduğu gerçeğini dğeiştirmiyor bende anime izliyorum ve çizgi film olduğu gerçeğini kabul ediyorum. animeyi çizgi filmden ayıran tek bir şey bile yokçizgi filmler çocuklar içindir gibi saçma bir algı var ülkemizde. kendine otaqu diyen ve tüm gün anime izleyen asosyel sosyopatlar animelere çizgi film denmesini kabul edemiyor çünkü çocuklar için olduğu kanısına varmış milletimiz (ki değil)
animeler çizgi filmdir ayrı bir kategori değildir sadece japonlar yaptığı için kendine has bir tarzı vardır bu onu çizgi film kategorisinden çıkarmazTürkiyede çizgi film genelde çocukların izlediği bir şey olarak algılandığı için böyle davranmaları gayet normal siz gidip bir filme animasyon diyip çizgi film demiyorsanız animeye de öyle davranmalısınız çizgi filmden ayrı bir kategoride çünkü.