Neler Yeni

Hadi bu forumun altında animeler hakkında sohbet edelim.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Ben izliyorum ve linç etmiyorum.
Anime zaten çizgi film.
Millet neden tepki veriyor anlamadım
Çünkü bence de çizgi film. Bi' kaç anime izleyen arkadaşlarımla konuşurken çizgi film demiştim. Bi' küfretmedikleri kaldı.
Hayır yani çizgi film değilse ne?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Çünkü bence de çizgi film. Bi' kaç anime izleyen arkadaşlarımla konuşurken çizgi film demiştim. Bi' küfretmedikleri kaldı.
Ya işte bir şeyler zırvalıyorlar.
Farklı falan diyorlarda.
Bence çizgi film izleyince çocukça bir şey yaptığını zanneden tek hücreliler öyle diyor.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ben izliyorum ve linç etmiyorum.
Anime zaten çizgi film.
Millet neden tepki veriyor anlamadım
Türkiyede çizgi film genelde çocukların izlediği bir şey olarak algılandığı için böyle davranmaları gayet normal siz gidip bir filme animasyon diyip çizgi film demiyorsanız animeye de öyle davranmalısınız çizgi filmden ayrı bir kategoride çünkü.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Türkiyede çizgi film genelde çocukların izlediği bir şey olarak algılandığı için böyle davranmaları gayet normal siz gidip bir filme animasyon diyip çizgi film demiyorsanız animeye de öyle davranmalısınız çizgi filmden ayrı bir kategoride çünkü.
Ben animasyonlara da çizgi film diyorum.
Çizgi film izleyen çocuk değildir.
Bunu ancak facebookda ki 50+ yaşındaki dayılar söyler.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Tamam ayrı kategori olarak farklı ama teknik olarak ikisi de çizgi film. Gidip normal bir filme animasyon demekle aynı şey değil bu. O ikisi apayrı şeyler. Bu ikisi ise dediğim gibi teknik olarak aynı şey.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Çizgi film izleyen çocuk değildir.
Bunu ancak facebookda ki 50+ yaşındaki dayılar söyler.
Doğru fakat TR insanının algısı böyle
Tamam ayrı kategori olarak farklı ama teknik olarak ikisi de çizgi film. Gidip normal bir filme animasyon demekle aynı şey değil bu. O ikisi apayrı şeyler. Bu ikisi ise dediğim gibi teknik olarak aynı şey.
Onlarında kendine göre savunduğu şeyler var işte hard otaku olmadığım için bir şey diyemiyorum haftalık 2 anime 1 de manga takip ediyorum sadece

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Linç etmeyin, meraktan soruyorum. Animelere çizgi film denilmesi neden tepki çekiyor?
çizgi filmler çocuklar içindir gibi saçma bir algı var ülkemizde. kendine otaqu diyen ve tüm gün anime izleyen asosyel sosyopatlar animelere çizgi film denmesini kabul edemiyor çünkü çocuklar için olduğu kanısına varmış milletimiz (ki değil)
Mesaj otomatik birleştirildi:

çizgi filmler çocuklar içindir gibi saçma bir algı var ülkemizde. kendine otaqu diyen ve tüm gün anime izleyen asosyel sosyopatlar animelere çizgi film denmesini kabul edemiyor çünkü çocuklar için olduğu kanısına varmış milletimiz (ki değil)
animeyi japonların yapması çizgi film olduğu gerçeğini dğeiştirmiyor bende anime izliyorum ve çizgi film olduğu gerçeğini kabul ediyorum. animeyi çizgi filmden ayıran tek bir şey bile yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

animeler çizgi filmdir ayrı bir kategori değildir sadece japonlar yaptığı için kendine has bir tarzı vardır bu onu çizgi film kategorisinden çıkarmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,368
Üyeler
161,275
Son üye
ttuncay