reisimin kitabını okumanı öneirim... adam şair resmen, allah başkanımıza zeval vermesin...
hocam sizde bizi düdüklüyonuz...Adamsın üstad 2 tane aldım ben 50 TL'ye veririm sıkıntı yapma özelden yaz
20 tl ye alıyımAdamsın üstad 2 tane aldım ben 50 TL'ye veririm sıkıntı yapma özelden yaz
50 tl alayımAdamsın üstad 2 tane aldım ben 50 TL'ye veririm sıkıntı yapma özelden yaz
Seni ütü paket yapar ve birdahaki cuma indirimin de 1 TL'ye satarlar.Arkadaşlar şu kulaklık mevzusu acayip kinlendirdi beni, bence gidip incehesap şubesini basalım. tüm kulaklıkları gasp edelim hakkımız olanı alalım. yarın saat 14.00 de çekmeköy bayisinde buluşalım ve basalım, taş, sopa, cop, muşta ne varsa getirelim
Dostum link değiştirdikleri için beyaz ekranda kalıyorduk yani bizim elimizde değildi.Adamlar nerdeyse bedavaya kulaklık veriyor konuştukları şeye bak. Alamayanlar çamur atıyor işte.
Hiçbirinize acımıyorum, umarım hiçbir zaman indirimlerden faydalanamazsınız.
Parayı ver ki düdüğü çalabilhocam sizde bizi düdüklüyonuz...
Dostum toplumu örgütlendirmeye ve isyan başlatmaya,çeteye,örgüt üyeliğine kadar tckda ne kadar suç varsa dava açarlar.hayatını silerler bence yazdıklarını tekrar gözden geçir hayatın kayar.ki bu şirketin 1 tane değil 4-5 adet avukatı vardır.belki daha fazla.Arkadaşlar şu kulaklık mevzusu acayip kinlendirdi beni, bence gidip incehesap şubesini basalım. tüm kulaklıkları gasp edelim hakkımız olanı alalım. yarın saat 14.00 de çekmeköy bayisinde buluşalım ve basalım, taş, sopa, cop, muşta ne varsa getirelim