Neler Yeni

Hadi hepimiz kavga anılarımızı anlatalım.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Valla benim bir tane çoçuk omuz atmıştı bende merdivenlerden yukarı çıkıp bari özür dile ........ demiştim.dövmüştüm. Okul'dan atılma konumuna gelmiştim. :)

Siz siz olun dövmeyin. Ben bilerek mi yaptım? hayır. abartmıyorum en az 5 kere çarpmıştır.
benim ilk disipilinim sopayla çocuk dövmüştüm

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Bak o güzelmiş. Sebep neydi peki? ne yaptı sana o kadar sinirlendin?
beyler boşverin toleransınızı yükseltin bak benm babamın zonguldakta fideliği var ben virüs varken 1500 2000 kişiyle muhatap oldum içeriye sırayla aldım eğer tolerans göstermesem benm günlük 10 tane adam dövmem lazım orda

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
O kavgadan sonra sordurmuştum bir tane çoçuğa oda romanmış. Ve beni virüs başlamadın 3-4 ay önce 10 kişi sınıfa gelmişler. Bende o gün yoktum,kadere bak olsam çok güzel dayak atıcam. :D
bnide virüs çıkmadan önce benden büyükler 10 kişi dövüceklerdi allahtan virüs çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak o güzelmiş. Sebep neydi peki? ne yaptı sana o kadar sinirlendin?
küfür alay hakaret dövdüğüm çocuğun burnu kırılmıştı

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
bnide virüs çıkmadan önce benden büyükler 10 kişi dövüceklerdi allahtan virüs çıktı
Valla sende sakıncalı iyiki çıkmış. Bakalım benim durum ne olacak. Ya ben alacağım, ya o. Az çok'da boks biliyorum. Bazı sebeplerden dolayı bırakmış olsam'da paslanmadım,ayaktayım.Kolaysa gelsinler len.

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
Valla sende sakıncalı iyiki çıkmış. Bakalım benim durum ne olacak. Ya ben alacağım, ya o. Az çok'da boks biliyorum. Bazı sebeplerden dolayı bırakmış olsam'da paslanmadım,ayaktayım.Kolaysa gelsinler len.
sen kaçıncı sınıfsın

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Mesaj otomatik birleştirildi:

küfür alay hakaret dövdüğüm çocuğun burnu kırılmıştı
Haketmiş.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Valla benim bir tane çoçuk omuz atmıştı bende merdivenlerden yukarı çıkıp bari özür dile ........ demiştim.dövmüştüm. Okul'dan atılma konumuna gelmiştim. :)

Siz siz olun dövmeyin. Ben bilerek mi yaptım? hayır. abartmıyorum en az 5 kere çarpmıştır.
ben öyle kavgaya girmedim ama bu sene oldu corona okulu kapatmadan 1 hafta önce arkadaşım kendini hacker fln sanyor instagram çalıyor saçma saçma şeyler yapıyor sınıfa kız geldi onun instasını çağırdı buda bütün abisi arkadaşı getiriyor 15 kişiler biz olsak olsak 7 kişiyiz ara bulucu bulduk arkadaş disipline gitcekti okul kapandı ama ben o gün arkadaş neymiş onu öğrendim en az 10 kişi aradım hepsi kılıf uydurdu evdeyim işim var diye şimd ziya diyen olabilir ama gerçek ıvjjj

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
kanka bir ip man olsak nolcak sen hapise o mezara bi kazancın olmuyor ölümlü dünya bugün varsın yarın yok ona göre yaşa boşver çok takma sınırlarını aşmadıkları sürece

trempla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mert DAMLA
by by ben yatıyorum

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
kanka bir ip man olsak nolcak sen hapise o mezara bi kazancın olmuyor ölümlü dünya bugün varsın yarın yok ona göre yaşa boşver çok takma sınırlarını aşmadıkları sürece
Katılıyorum dostum :)

Top Bottom