Arkadaşlar hadron 600 wat psu aldım direk bi deneyeyim dedim fan dönmedi normal fişe taktım kasaya bağlamadan yorum sitelerine bakayım dedim herkes kötülüyor düşünceniz nedir hadron psu kullanan kişiler var mı?
yani hadron fazla giriş seviye elinizden geldiğince almayın bence aldığınız fiyat nedir belirtmemişsiniz belirtirseniz bunu iade edin daha iyi ve güvenilir bi psu önermeye çalışayımArkadaşlar hadron 600 wat psu aldım direk bi deneyeyim dedim fan dönmedi normal fişe taktım kasaya bağlamadan yorum sitelerine bakayım dedim herkes kötülüyor düşünceniz nedir hadron psu kullanan kişiler var mı?
Hocam 900 e aldım 1089 a 80 Plus zoom vardı böyle anlatabilirimyani hadron fazla giriş seviye elinizden geldiğince almayın bence aldığınız fiyat nedir belirtmemişsiniz belirtirseniz bunu iade edin daha iyi ve güvenilir bi psu önermeye çalışayım
bütçeniz 600w için fazla düşük ve biraz pahalıya almışsınız 200tl kadar keşke 80 plus olanı alsaydınız zoko markalı bunun yerine daha iyi olurdu bence bütçe toplayın (not zoko markayı önermiyorum bundan daha iyi bi seçenek olduğunu söylüyorum)Hocam 900 e aldım 1089 a 80 Plus zoom vardı böyle anlatabilirim
Bütçem bunları destekliyor bi marka öneriniz varsa memnun olurumbütçeniz 600w için fazla düşük ve biraz pahalıya almışsınız 200tl kadar keşke 80 plus olanı alsaydınız zoko markalı bunun yerine daha iyi olurdu bence bütçe toplayın (not zoko markayı önermiyorum bundan daha iyi bi seçenek olduğunu söylüyorum)
Bütçem bunları destekliyor bi marka öneriniz varsa memnun olurumbütçeniz 600w için fazla düşük ve biraz pahalıya almışsınız 200tl kadar keşke 80 plus olanı alsaydınız zoko markalı bunun yerine daha iyi olurdu bence bütçe toplayın (not zoko markayı önermiyorum bundan daha iyi bi seçenek olduğunu söylüyorum)
maksimum bütçeniz nedir ve sisteminizdeki bileşenleri söylermisinizBütçem bunları destekliyor bi marka öneriniz varsa memnun olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçem bunları destekliyor bi marka öneriniz varsa memnun olurum
Ryzen 5 5500 gigabayte 520m k v2 anakart,ekran kartı rx580 gibi duruyor(8gb)Power da bildiğiniz gibi power 1200 verebilirim şuanmaksimum bütçeniz nedir ve sisteminizdeki bileşenleri söylermisiniz
Geleceğe yönelik olması lazım ekran kartı veya işlemci illa ki yükselteceğimSistem ne 600 almak zorunda mısınız?
Seri iade ver onuRyzen 5 5500 gigabayte 520m k v2 anakart,ekran kartı rx580 gibi duruyor(8gb)Power da bildiğiniz gibi power 1200 verebilirim şuan
İade oluşturdum insta varsa verebilir misiniz konuşalım hocamSeri iade ver onu
Aerocool 500W 80+ Cylon Serisi RGB Güç Kaynağı (AE-CYLNP500) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri: 500W Tip: ATX 12V 2.4 Soğutma sistemi: Ortam ısısı veya yüke bağlı 12cm değişken hızlı fan Aktif PFC: Var (max. %99) Verimlilik: %85'e varan verimlilik Boyutlar:150 x 160 x 86mm Koruma: OVP/UVP/OPP/SCP Max. Çıkış...www.teknobiyotik.com
Tavsiyem budur 150 daha koy bunu al koyamazsan üsttekini al
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com