Neler Yeni

Hafif argonun konuşulmaması için öneri

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bu sıralar çok denk geliyorum birçok kişi "lan,oha,yuh" tarzı kelimeler kullanıyor.

Sık görmek bir insanı böyle bir forumda rahatsız ediyor.

Moderatörlere tavsiyem veya yöneticilere bunu yarım uyarı puanı olarak eklenmesi.

Örneğin X kişisi Y kişisini "lan,oha,yuh" tarzı kelimeler kullandığını görünce X kişisini hafif argo olarak raporlasın ve moderatörler bunu kontrol ettiğinde 0.5 uyarı puanı eklensin.

Kısaltmaları kullanmak yasak bunu biliyorum ama bu tarz kelimeler sık görüldüğünden rahatsız ediyor.
Türkçeyi yasaklıyalım o.O2

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu sıralar çok denk geliyorum birçok kişi "lan,oha,yuh" tarzı kelimeler kullanıyor.

Sık görmek bir insanı böyle bir forumda rahatsız ediyor.

Moderatörlere tavsiyem veya yöneticilere bunu yarım uyarı puanı olarak eklenmesi.

Örneğin X kişisi Y kişisini "lan,oha,yuh" tarzı kelimeler kullandığını görünce X kişisini hafif argo olarak raporlasın ve moderatörler bunu kontrol ettiğinde 0.5 uyarı puanı eklensin.

Kısaltmaları kullanmak yasak bunu biliyorum ama bu tarz kelimeler sık görüldüğünden rahatsız ediyor.
6 ay önce ki konuyu hortlattı diye ceza verilir ama argo konuşulunca normal denir. Çok garip bir forum olma yolunda ilerliyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Sıkıntı yok bence

Top Bottom