o pinler nasıl yamuluyor ? sökerken mi oluyor bilmediğimden soruyorumİşlemci pini yamuldu yaklaşık 10 tane hepsini yaptım fakat çok hafif eğik kaldı gibi diğerlerine göre pinler yaklaşık 5° yamuk. Acaba anakart soketine oturur mu?
İkinci el aldım gelirken kenar pinleri yamulmuş fakat genellikle fanı sökerken oluyor.o pinler nasıl yamuluyor ? sökerken mi oluyor bilmediğimden soruyorum
Bıçak yardımı ile usulca düzeltmenizi öneririm takarken daha çok yamulabilirİşlemci pini yamuldu yaklaşık 10 tane hepsini yaptım fakat çok hafif eğik kaldı gibi diğerlerine göre pinler yaklaşık 5° yamuk. Acaba anakart soketine oturur mu?
riske atma 100 200 liraya git bilgisayarcıya yaptır veya kendin yapabilirsen ince metal bi uçla hafif ittir dikkat et kırmaİşlemci pini yamuldu yaklaşık 10 tane hepsini yaptım fakat çok hafif eğik kaldı gibi diğerlerine göre pinler yaklaşık 5° yamuk. Acaba anakart soketine oturur mu?
dene, sıkıntı olacagını zannetmem..İşlemci pini yamuldu yaklaşık 10 tane hepsini yaptım fakat çok hafif eğik kaldı gibi diğerlerine göre pinler yaklaşık 5° yamuk. Acaba anakart soketine oturur mu?
yanıtın için teşekkür ederim benim düşünceme göre anakart dişi soket girişlerini, işlemci pinlerin birbirlerini karşılamazsa , işlemci armor üzerine gelecek baskıyla pinleri kırabilirsiniz. bu şekilde takmanız risk oluşturuyor. yuvalar birbirine denk gelmezse çöp edersiniz.İşlemci pini yamuldu yaklaşık 10 tane hepsini yaptım fakat çok hafif eğik kaldı gibi diğerlerine göre pinler yaklaşık 5° yamuk. Acaba anakart soketine oturur mu?
yanıtın için teşekkür ederim benim düşünceme göre anakart dişi soket girişlerini, işlemci pinlerin birbirlerini karşılamazsa , işlemci armor üzerine gelecek baskıyla pinleri kırabilirsiniz. bu şekilde takmanız risk oluşturuyor. yuvalar birbirine denk gelmezse çöp edersiniz.
delik çapı mikron olduğu için ağızlamaz yani
dene, sıkıntı olacagını zannetmem..
Bilgisayarcı çok para alır mı? Anakart soketine girse bile yamukluk olduğu için temas etmez mi?riske atma 100 200 liraya git bilgisayarcıya yaptır veya kendin yapabilirsen ince metal bi uçla hafif ittir dikkat et kırma
hocam hazır pinlerdeki yamukluk az iken zorlamayın bence hafif düzeltin veya bilgisayarcıya yaptırınBilgisayarcı çok para alır mı? Anakart soketine girse bile yamukluk olduğu için temas etmez mi?
Tamamdır biraz daha deneyeceğim. Teşekkürler.hocam hazır pinlerdeki yamukluk az iken zorlamayın bence hafif düzeltin veya bilgisayarcıya yaptırın