HAFİF KALİTELİ LAPTOP TAVSİYESİ ACİLL

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,687
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar,
Huawei Matebook D14 veya D16 almayı düşünüyorum sizce bunu almak mantıklı mı yoksa daha iyi kaliteli cihazlar var mı ?

Aradığım kriterler;
Hafif olmalı
15.6 inç altında olmamalı
Lol - Valorant tarzı oyunları oynatabilsin

msı modern 15 b7m-078xtr alabilirsin. 8 gb ram yetersiz kalabilir ama yükseltebiliyorsun herhalde. tek fan oldugu için ısınıyor biraz. amd ryzen 5 7530u işlemci var. lol rahat 180 fps, valorant 100 fps civarı alıyor. assetto corsa 60 fps, ets2 60 fps, left 4 dead 2 de sabit fps alıyorsun. minecraft da 200 fps üstü rahat alıyorsun. 60 hz olduğu için sıkıntı çekebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

msı modern 15 b7m-078xtr alabilirsin. 8 gb ram yetersiz kalabilir ama yükseltebiliyorsun herhalde. tek fan oldugu için ısınıyor biraz. amd ryzen 5 7530u işlemci var. lol rahat 180 fps, valorant 100 fps civarı alıyor. assetto corsa 60 fps, ets2 60 fps, left 4 dead 2 de sabit fps alıyorsun. minecraft da 200 fps üstü rahat alıyorsun. 60 hz olduğu için sıkıntı çekebilirsin.
Batarya da 3-4 saat gidiyor herhalde. Ben 3 hafta önce aldım full şarjda kullanıyorum o yüzden kaç saat gider bilmiyorum. 2 saatliğine şarjdan çıkarmıştım ve film izliyordum her şeyi pil tasarrufu moduna çekince 88 filan olmuştu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar,
Huawei Matebook D14 veya D16 almayı düşünüyorum sizce bunu almak mantıklı mı yoksa daha iyi kaliteli cihazlar var mı ?

Aradığım kriterler;
Hafif olmalı
15.6 inç altında olmamalı
Lol - Valorant tarzı oyunları oynatabilsin
Bütçeye göre bence asus tuf, msi gaming serisinden, asus rog serisinden alabilirsin bence.

Geri