Selamlar haftada nadiren böyle kafa dağıtmam için 2-3 saatliğine oyun oynamak istiyorum e tabi hafta da 2-3 saat oynayacağım için çok ta para vermek istemiyorum
Bu sistemi düşündüm
Yanında
Bu monitörü düşündüm objektif cevaplarsanız sevinirim vereceğim maksimum para 30-40
civarı yani çok çıkmam çıkarım ama çok düşündüm mantıksız geldi az kullanacağım için Değerli fikirlerinizi bekliyorum. İyi Forumlar İyi Geceler
(5-6 yıl kullanabilir miyim bu sistemi?) zaten çok yormayacağım
AMD R5 5500 - RTX 4060 8G OC - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - RTX 4060 8G OC - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Yanında
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
civarı yani çok çıkmam çıkarım ama çok düşündüm mantıksız geldi az kullanacağım için Değerli fikirlerinizi bekliyorum. İyi Forumlar İyi Geceler
(5-6 yıl kullanabilir miyim bu sistemi?) zaten çok yormayacağım