Haftanın 5 günğ spor programı nasıl.?

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Beyler baya süreden sonra tekrar başlıyorum
Bayramdan sonra başlıyorum tekrar bu program ile adam akılı yoparlarmıyım kendimi
Screenshot_2025-06-06-10-06-21-591_com.lyfta.webp

kaç set yapacağını da ayarla birde aldığın kalori yaktığın kalori miktarlarına dikkat et
Her bölge 3 tane farklı haraket ve 3 set olacak her bölge haftalık 18 set şekilde olacak şekilde ayarladım
Kardiyo 40 dk koşu bandı olarak ayarladım.
Benim amacım yağ yakıp kas kütlesi eklemek
Sence başaralı olabilirmiyim?

Her bölge 3 tane farklı haraket ve 3 set olacak her bölge haftalık 18 set şekilde olacak şekilde ayarladım
Kardiyo 40 dk koşu bandı olarak ayarladım.
Benim amacım yağ yakıp kas kütlesi eklemek
Sence başaralı olabilirmiyim?
Dediğin egzersizler yeterli olur bence denemen lazım sonucuna göre hareket edersin beslenmede önemli o zaman sen fazla kalori yakman lazım kilo vermek istiyosan

Dediğin egzersizler yeterli olur bence denemen lazım sonucuna göre hareket edersin beslenmede önemli o zaman sen fazla kalori yakman lazım kilo vermek istiyosan
Evet hocam. Bacak gününü ve trapez i 1 gün atadım 3 set olacak şekilde yeter mi?

Evet hocam. Bacak gününü ve trapez i 1 gün atadım 3 set olacak şekilde yeter mi?
herkesin vücut yapısı farklıdır ondan kesin ve net bir şey söylemek doğru olmaz fakat ben yeterli olacağını tahmin ediyorum eğer yeterli değilse arttırırsınız.

herkesin vücut yapısı farklıdır ondan kesin ve net bir şey söylemek doğru olmaz fakat ben yeterli olacağını tahmin ediyorum eğer yeterli değilse arttırırsınız.
Hocam ben sabah 8 de işe gidip akşam 6 da evde olcam 8 de spora gidip 9.30 da çıkıyorum yorucu gelir mi sizce.

Hocam ben sabah 8 de işe gidip akşam 6 da evde olcam 8 de spora gidip 9.30 da çıkıyorum yorucu gelir mi sizce.
2 saatlik zaman zarfında dinlenebileceksen olabilir ama yoğun gibi bence yorulabilirsin işte çalışmak zor 10 saat, boş günlerinizi değerlendirebilirsiniz

Geri