Neler Yeni

Haftaya mahkemem var,nasıl olmalıyım ?

muskA

80+ Silver
Yaşın 18 den düşük olduğu için sana sözcü birini atııcaklar şuan ona ne dendiğini unttum :) o mahakemeden önce senden olayı didler ve senin yernie mahkemede konuşur. Ceza konusuna gelirsek net bieşy diyemiyicem tam olarak.
Vekil

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Nerede derken ? 2.çocuk mahkemesi yazıyordu orada,bilmiyorum.
Geçmiş olsun tekrardan hocam saygılı dur terbiyeli ol o ip adresden falan ortaya çıkacaktır Allah yardımcın olsun

Dionysos

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sarp MATAŞ
o zman çok sorun çıkmaz bence hocam yani tam bi bilgim yok fakat ceza olarak para cezası verirler maximum ki o bile verilmeyebilir eğerki gerçekte yapan kişi de dahil olmadıysa uzayabilir
ertelenebilir veya

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.

Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.

Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.

1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?

İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.

İyi forumlar.

Bu arada yaşım 16.
avukatın varsa 40 dakkaya halledersin ama avukatın yoksa sakin ol bütün önüne sürülen dava dosyasını al incele delilleri kafanda çürüt hesabın artık senin olmadığına karşı tarafı ikna et ilerde bunlar senin sicilini etkileyebilir iyi düşün kafanda plansızlıktansa en kötü planı seç sadece sakin ol sinirine hakim ol ne kadar sakin davranırsan o kadar her şey yolunda gider

Dionysos

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sarp MATAŞ
bu arada hesabın şuanki sahibi davaya dahil oldu mu acaba

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Geçmiş olsun tekrardan hocam saygılı dur terbiyeli ol o ip adresden falan ortaya çıkacaktır Allah yardımcın olsun
o tür davalarda bilir kişiye gider 6 ay beklersin sonuç gelmez ip adresine giremezler bu uluslar arası bir dava değil instagramda olan olayı instagram yetkililerinin izni gerek ne devlet hukuksuzluğa yönlendirir nede yasak yollarla halletmeye sonuç sadece gönderi elinde kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tür davalarda aslında kanıt olarak gönderiler kullanılamaz bunu ispatlayamazlar sağlam bir avukat ile kısa şekilde kurtulursun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.

Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.

Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.

1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?

İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.

İyi forumlar.

Bu arada yaşım 16.
ilk başta bence rahat giyinmelisiniz
2-soğukkanlı olun

bundan sonra zaten netlik yok ise bir şey olmaz

Son düzenleme:

Dionysos

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sarp MATAŞ
hocam o zman o daha bugün sonuçlanmaz o uzadıkça uzar rahat ol daha o dahil olacak instagramdan isteyecekleri bilgiler olacak falan takma kafaya daha uzar o ki suçlu değilsen de ortaya çıkar ama bugün kesinlikle isim vermelisin bence

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
o tür davalarda bilir kişiye gider 6 ay beklersin sonuç gelmez ip adresine giremezler bu uluslar arası bir dava değil instagramda olan olayı instagram yetkililerinin izni gerek ne devlet hukuksuzluğa yönlendirir nede yasak yollarla halletmeye sonuç sadece gönderi elinde kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tür davalarda aslında kanıt olarak gönderiler kullanılamaz bunu ispatlayamazlar sağlam bir avukat ile kısa şekilde kurtulursun
Çok saçma 16yaşında çocuğun mahkemede sürünmesi ayrıca +18 içerik ne zaman mahkeme sebebi oldu

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
2-soğukkanlı olun
3-eğer sizeceza verilicek gibi görüş olursa diyeceksiniz
hakim bey o kadar katil var serbestler ceza bile kesilmiyor
o kadar hırsızlık oluyor cezası bile yok
o kadar suç oluyor cezası yok
ancak bunun mu cezası var
bu adalet midir?
aynen dediken sonra direkt girsin içeri :D
deme kanka bence hakime savcıya böyle bir şey
sakin olmalı bence iyice ve saygılı olmalı

Besim Tibuk

80+ Gold
2-soğukkanlı olun
3-eğer sizeceza verilicek gibi görüş olursa diyeceksiniz
hakim bey o kadar katil var serbestler ceza bile kesilmiyor
o kadar hırsızlık oluyor cezası bile yok
o kadar suç oluyor cezası yok
ancak bunun mu cezası var
bu adalet midir?
Aman hocam ne yaptınız daha çok ceza alır falan.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aynen dediken sonra direkt girsin içeri :D
deme kanka bence hakime savcıya böyle bir şey
sakin olmalı bence iyice ve saygılı olmalı
o da ddoğru da bunlar da gerçekler

Top Bottom