Hakaret davasi acmak ugrasmaya deger mi

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
Demin instagramdan bir yorum yazdım kimseyi kışkırtacak bir yorum değil Arda turan seneye konferans ligini alır yazdım altında durduk yere biri küfür etti normalde önemsemem ama bir ufak korku yaşatmak istiyorum karşı tarafa sizce uğraşmali miyim

Uğraşa değmez hocam gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demin instagramdan bir yorum yazdım kimseyi kışkırtacak bir yorum değil Arda turan seneye konferans ligini alır yazdım altında durduk yere biri küfür etti normalde önemsemem ama bir ufak korku yaşatmak istiyorum karşı tarafa sizce uğraşmali miyim
7-8 yaşındaki bir velet yazmıştır takmayın

Değmez Boşver

davayı aç tebligat gitsin evine bu korku yeter ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

davayı aç tebligat gitsin evine bu korku yeter ona
chatgpt ye hazırlat herşeyi cok ugrasma

Sadece cimere sikayet edicem tazminat davası falan acmayacam korksun yeter bir daha kimseye yazmasın

instagrama şikayet et boşver

hakaret davalarında para devlete ödeniyor artık sanırım. Sabit 9k olması lazımdı.

Bunu ben de duymuştum. Sebebi ise bu işi ticarete dökmeleri. Çoklu hesap açıp hakaretten geçinen avukatlar vardı.

Son düzenleme:
Bunu ben de duymuştum. Sebebi ise bu işi ticarete dökmeleri. Çoklu hesap açıp hakaretten geçinen avukatlar vardı.
hakaret davasından komisyon alanlardan mı bahsediyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,099,074
Üyeler
174,820
Son üye
Mmdjoker
Geri