Haklı mıyım yoksa haksız mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,535
{58BE6095-1F4A-44CD-B482-95476B155DDB}.png
{88B2917B-FA87-40B1-B12B-608656FA0C36}.png

üsteki benim yorumum
alttaki ise bir moderatör ve bir kullanıcı tarafından atılan mesaj kşm haklı kim haksız konu da burada
(+2000iq insanlar sizlere sesleniyorum bu konu benim haklı olduğum ve karşıdakinin haksız olduğu fikrini savunmak değil güzel arkadaşlarım . bu konu sadece farklı fikirleri almak ve haksız olduğum yerleri bilerek karşıdaki insanla haksız olduğum konuda tartışmak istemem ve doğrusunu bilmek isterim . anlamadıysanız artık o sizin sorununuz)
Technopat Neden Hep Sabit Markalar Kullanıyor? | Technopat Sosyal

Son düzenleme:
Corsair gibi markalar insanlara daima güven verir, mesela örnek veriyorum ikiside 500 lira olan kulaklık hayal edin(fiyat ve markayı sallıyorum takılmayın) birisinin markası Rampage diğerinin markası ise Razer, siz hangisini tercih edersiniz?

Alttaki mesajın sahibi benim. Bir sıkıntı varsa buyur, buradan da tartışmak isterim.
bak buldum seni :D
kanka yanlış anlama bak bunu da acaba kim haklı kim haksız buradan da fikir alayım dedim haksızsam daha fazla savunmak istemem haklı olmadan savunmak en kötü şey eminim ama işte insan bu :D

Tamam da lpx'in tek sorunu oc olamama değilki, ben de dahil birçok kişi xmp açarken sorun yaşıyordu, sadece bu forumda bile lpxte xmp kapatarak rahat 4 5 sorun çözmüşümdür herhalde.

Son düzenleme:
Technopat platformunda olan sorundan bizene? Millet kafayı sıyırmış. Technopat üzerinde sorun yaşıyor, geliyor burada sorun açıp mesajları eleştiriyor.
Olay Technopat değil, bir insan ile görüşleri ters düşmüş. Hangimiz haklıyız diye soruyor. Ben orada ban yedim technopat kötü falan demiyor.

Olay Technopat değil, bir insan ile görüşleri ters düşmüş. Hangimiz haklıyız diye soruyor. Ben orada ban yedim technopat kötü falan demiyor.
Boş polemik yaratıyorlar da ondan. Mesela istişare yaptığı moderatör. Sonra geliyorlar "Moderatörleri boş, 11 yaşındakileri oturtmuşlar vs." birçok cümle kuruyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri