Haksız yere hesap kilitlendi ve Steam geri dönüş yapmıyor.

Reaksiyon skoru
1
Hesabımdan popüler ve sık kullanılan bir üçüncü parti takas sitesinden değerli 600dolara yakın item sattım, itemi alıcı aldı banada para transferi oldu yani her şey normal, her zamanki gibi yolunda gelişti sonuçlandı. Fakat alıcı item için bana Steamden ulaşmıştı ve sadece " bir bıçakla ilgili sitedeyim, satın almak istiyorum " mesajını yazmıştı, bu mesajı ertesi gün gören valve yargısız infaz uyguladı (kendisi açıklamada yazmış satılıksa almak istiyorum yazısını referans alarak yapmış) ve 6 senedir yoktan var edip geliştirdiğim değeri günümüzde 2010 model bir toyotaya eş değer olan hesabım en ağır şekilde 7 aydır kitli. Kendilerine olabilecek her yoldan ulaştım yazılar açıklamalar kanıtlar sundum fakat bırakın cevap vermeyi kayde bile almadılar koskoca 7 ay oldu ve sabrım kalmadı daha etkili nasıl ulaşabilirim bu hesabı nasıl kurtarabilirim ? (Yazarken tekrar sninirlendim akli dengemi bozuyor olay artık yazım yanlışları için özür dilerim :)))))) Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• unknown_2025.05.31-20.25.webp
    unknown_2025.05.31-20.25.webp
    124.2 KB · Hit: 86
Hakim değilim konuya bu eleman özelden mi yazdı ve steam özel konuşmaları mı kaydediyor :unsure:

Çok geçmiş olsun. Farklı bir hesaptan ulaşmayı deneyin, konuyu izah edin. Hesap şüpheli durumuna düştüğü için destek mesajınız iptal edilmiş olabilir.

Oyunla ilgili bir içerik olduğunu belirtseydin sorun olmazdı diye düşünüyorum.

Steam destek mesajlarını almıyorsa o hesaptan, direkt mail at.

Çok geçmiş olsun. Farklı bir hesaptan ulaşmayı deneyin, konuyu izah edin. Hesap şüpheli durumuna düştüğü için destek mesajınız iptal edilmiş olabilir.
En sonunda ulaştım yetkililer değerlendirip hesabı açtı teşekkür ederim. <3

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ascl
Benim steam profiline arkadaşlar cinsel uzuv çiziyor banlanmıyorlar sana mesajla bıçak demişler banlanmış bu nasıl iş 😀

Trade yaptığım için benim de hesabım 2-3 kere bu şekilde banlanmıştı. Açıklayınca desteğe açıyorlar.

2-3 hafta önce , birinden dota 2 skin ile ilgileniyorum demiştim steam profilinde , param var alacaktım :ASDF: neyse hesap kilitlendi açıklayıcı bir ticket açtım 3-4 saat sonra 1 daha olmasın dediler .o gün bugündür steam profilini bir şey yazmam :D

En sonunda ulaştım yetkililer değerlendirip hesabı açtı teşekkür ederim. <3
Gözünüz aydın. Evlat acısı gibi bir dertten kurtuldunuz sonunda :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 hafta önce , birinden dota 2 skin ile ilgileniyorum demiştim steam profilinde , param var alacaktım :ASDF: neyse hesap kilitlendi açıklayıcı bir ticket açtım 3-4 saat sonra 1 daha olmasın dediler .o gün bugündür steam profilini bir şey yazmam :D
Bot hesaplar genelde profile "offer to me" "lets trade" yazdıklarından bot diye hesabı banlıyorlar. O yüzden açık ulu orta yerde bir şey yapmayın :D

Geri