Haksiz Yere Trafi̇k Cezasi

Reaksiyon skoru
102
Kocaeli Dilovası izmit yolunda Kandıra'ya giderken otobanda 107kmh ile ceza gelmiş hız sınırı 120 itiraz etme şansımız varmı yoksa ödemek zorundamıyız 888₺

Aracınıza ve yollara göre hız sınırları önceden bu şekildeymiş.

Buradan belki bakarsınız.

İtiraz edeceksen ödedikten sonra itiraz et çünkü erken ödemelerde indirim oluyordu sanırım, zaten haklı bulunursan iade yaparlar haksızsan fazlasını ödersin

Ben yaklaşık %23.36 hesapladım.

888 ne adam mı öldürdün.

888 ne adam mı öldürdün.
Hız cezaları öyle. Öldürmeye müsait olduğundan yapıyorlar. Aslında yolları güvenli yapsalar şeritleri falan daha üstü sınırlara çıkar ama bu şekilde gayet iyi.

Ya saçmalığa bak 82 le yolmu biter şimdi 107 %kaç geçmiş oluyor
yapacak bir şey yok gibi. hız sınırını geçmişsin sonuçta erken ödemeden faydalan %50 mi 25 mi ne indirim oluyordu. geçmiş olsun.

Kocaeli Dilovası izmit yolunda Kandıra'ya giderken otobanda 107kmh ile ceza gelmiş hız sınırı 120 itiraz etme şansımız varmı yoksa ödemek zorundamıyız 888₺
Haklı olduğunuza eminseniz itiraz edebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla otobanda hız sınırı 120km/h, %10 da aşma payınız olduğu için 132km/h yapabilirsiniz. Bu arada itiraz edecek olsanız bile önce cezayı ödemeniz gerekiyor. Yazılan cezayı ödemezseniz itiraz hakkınız da olmuyor. 15 gün içerisinde öderseniz %25 indirim yapılıyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri