Neler Yeni

Haksız yere yok yazildim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Okulum saat 7.00 da ders başı, bugün istiklal marşı varmış bilmiyordum okula 6.54 da giriş yapcakken İstiklal marşı okunmaya başladı okulun sokağının önünde durup okuduktan sonra giriş yaptım 6.58 de okul bahçesindeydim hoca istiklal marşına geç kalan herkesi durdu yaklaşık 50 kişi hepsinin tektek isim soyisim aldı disipline vericegini söyledi ve yok yazilcagimizi söyledi sonra saldı herkesi hemen sınıfa gittim saat 7.12 hoca yok yazmamisti ama sonra gruba mesaj atmışlar yok yazın diye ismi yazılanları derste olmama rağmen yok yazıldım ve disiplin cezası yiyeceğim sanırım böyle bir hakları varmı?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Tabii ki yok annen ve babana olayı anlat eğer sorunu öğretmenin ile çözemezsen müdüre kadar gidin gerekirse hocayı şikayet edin böyle bir hakkı yok

EmrGN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fatih Emir
Instagram
emir_waw
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198128359555/
Discord
Emir_waw #8944
derse zamanında girdiysen yok yazma gibi bi hakkı yok

EmrGN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fatih Emir
Instagram
emir_waw
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198128359555/
Discord
Emir_waw #8944
Tabii ki yok annen ve babana olayı anlat eğer sorunu öğretmenin ile çözemezsen müdüre kadar gidin gerekirse hocayı şikayet edin böyle bir hakkı yok
benim anladığım zaten sıkıntıyı cıkartan kisi müdür. cok garip insanlar okumayı kolaylastırması gereken kisiler ne kadar sacma sekillerle insanları eğitim hayatından soğutuyor.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Okulum saat 7.00 da ders başı, bugün istiklal marşı varmış bilmiyordum okula 6.54 da giriş yapcakken İstiklal marşı okunmaya başladı okulun sokağının önünde durup okuduktan sonra giriş yaptım 6.58 de okul bahçesindeydim hoca istiklal marşına geç kalan herkesi durdu yaklaşık 50 kişi hepsinin tektek isim soyisim aldı disipline vericegini söyledi ve yok yazilcagimizi söyledi sonra saldı herkesi hemen sınıfa gittim saat 7.12 hoca yok yazmamisti ama sonra gruba mesaj atmışlar yok yazın diye ismi yazılanları derste olmama rağmen yok yazıldım ve disiplin cezası yiyeceğim sanırım böyle bir hakları varmı?
Bizim okulda istiklal marşı günleri 5dkda geç kalsan yok yaziliyorsun ekstradan pazartesi istiklal marsi olduğunu nasıl bilmiyordun okullarda her pazartesi ve cuma istiklal marşı okunmuyor mu?

Aykut D.

80+ Gold
Kimse ses çıkarmayınca bunlar disiplin adı altında azıyor. Ses çıkarmanız lazm bu duruma velinizi çağırıp görüşün.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim okulda istiklal marşı günleri 5dkda geç kalsan yok yaziliyorsun ekstradan pazartesi istiklal marsi olduğunu nasıl bilmiyordun okullarda her pazartesi ve cuma istiklal marşı okunmuyor mu?
Bugün salı

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
saçmalığa bak, yanlış isim soyisim verseydin keşke

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şikayet et

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Arkadaşlar gittim hiç bir şey yapmadılar şikayet etcem dedim bana iftira atarak ders saatinden 10 dakkika geç kaldığımı söylediler.

Top Bottom