Neler Yeni

Hâlâ evrimi kabul etmeyen var mıdır?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
İnananmayan var mesela ben inanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben dinde mantık aramam. Din olağanüstü olaylara inanmak "iman" etmektir.
Yüce bir tanrının olduğu bir dine inanan kimse neden her şeyi insan mantığıyla olabileceğini düşünsün ki?
Madem bir tanrıya, sonsuz kudretin varlığına inanıyorsun, o kudretin olağanüstü olaylara da gücü yetmiyorsa veya tüm olaylar bir insan mantığına göre gerçekleşiyorsa ben o dindeki tanrının gücünü sorgularım ve o dine inanmam.

Allah'a inanıyorsanız, tüm olağanüstü durumlara da inanmanız, iman etmeniz, lazım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
hahahahahaha konuya bak. He var napacan aşağılayacak mısın ? :D :D :D :D :D :D :D

Doğuhan

80+ Silver
Dostlar yıl 2021 ve bilim her geçen gün hızla ilerlemeye devam etmekte. Türkiye de hala din nedeni ile evrime inanmama gibi bir fikirleri var. Tamamen bilimsel bir gerçeği nasıl "şuanlık kabul etmiyorlar anlamak mümkün değil. Sizin düşünceleriniz neler?
Çamurdan yaratıldı ayeti ters düşüyor gibi ama burda kasıt karbon bazlı olduğundan bahsediyor olabilir çünkü topraktaki karbon oranı çok yüksek diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Evrimi araştırmadım o yüzden tartışmayacağım bilmediğim konu için.

Ama din demek olağanüstü olaylar demek ilahi yaratıcının yaptıklarına insan aklıyla birşeyler bulmak bence saçma

Chrollo04

80+ Bronze
Evrimle dinin ters düştüğünü düşünmüyorum ki evrim diye bir şey varsa bunu reddetmek allahı reddetmekle aynı yola çıkar

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İnanmayan varsa inanmıyor. İnanmak zorunda mı? İnsanın beyni var. İstediğine inanır.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
İnsanların neye inanıp inanmadığı ne sizi ne de bizi hiç ilgilendirmiyor/ilgilendirmemeli.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Evrim dediğiniz maymundan insana dönüşmek değildir.
Aslına bakarsan direk maymundan insana evrimleştik. Evrime inanıyorum bu arada Bir kitapta okumuştum yazıyorum, "Yalnızca 6 milyon yıl önce tek bir dişi maymunun iki kızı oldu. Bunların birisi şempanzelerin atası olurken diğeri de büyükannemiz oldu". Zira aslına bakarsan ortak atamızdan her maymun türü farklı yönde evrildi. Bu makaleye bir göz atmanı öneririm.

Top Bottom