Hala GTA V Alınır mı?

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
276
Merhaba. Steamda GTA 5 indirimde ve indirim bittikten sonra fiyatı çok artacaktır. Şuan da 276 tl ve alınır mı ?
- Daha önce Epic Games den GTA 5 almadım.

Merhaba. Steamda GTA 5 indirimde ve indirim bittikten sonra fiyatı çok artacaktır. Şuan da 276 TL ve alınır mı ?
alınır indirimelr bitince zam gelebilir

Merhaba. Steamda GTA 5 indirimde ve indirim bittikten sonra fiyatı çok artacaktır. Şuan da 276 TL ve alınır mı ?
Alınır. İndirimden sonra çok zam gelecek. Diğer indirime giren çoğu oyun için de bu geçerli.

6 yıldır GTA 5 oynuyorum. Aldığım ilk yıl singleplayer takıldıktan sonra sadece online oynamaya başladım ve online'ı bitirdim desem yeridir. Son 3-4 yıldır nadiren online ve genellikle FiveM oynadım. Yani hikayeyi bitirdikten sonra online girip öğrenmeye çalışırsın gelişirsin ancak arkadaşın yoksa bir süre sonra sıkıyor. Arkadaşın varsa playlistler çok eğlenceli oluyor. FiveM konusuna gelirsek, FiveM 2022 yılının sonuna doğru kelimenin tam anlamıyla öldü arkadaşlar. Eski kaliteyi bulamazsınız ancak yine de tek-tük güzel sunucular var. Sarar.

6 yıldır GTA 5 oynuyorum. Aldığım ilk yıl singleplayer takıldıktan sonra sadece online oynamaya başladım ve online'ı bitirdim desem yeridir. Son 3-4 yıldır nadiren online ve genellikle FiveM oynadım. Yani hikayeyi bitirdikten sonra online girip öğrenmeye çalışırsın gelişirsin ancak arkadaşın yoksa bir süre sonra sıkıyor. Arkadaşın varsa playlistler çok eğlenceli oluyor. FiveM konusuna gelirsek, FiveM 2022 yılının sonuna doğru kelimenin tam anlamıyla öldü arkadaşlar. Eski kaliteyi bulamazsınız ancak yine de tek-tük güzel sunucular var. Sarar.
Grand RP takılmakta iyi olabilir. Zaten bedava.

Ben kaos ortamını sevmiyorum. Orda kimin eli kimin cebinde belli değil. 100-200 slotluk sunucular beni daha çok sarıyor kimin kim olduğunu biliyorsun en azından kaliteli rol dönüyor.
Kavga ortamı yaratmak isteyene ideal bir yer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,121
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri