Asla bulasmamanızı tavsiye ediyorum.(Siteye karsı söylenen bir söz degildir)şuana kadar deneyimle sabit fayda gören görmedim yenilenmis telefondan.Bende iPhone 12 almayı düşünüyorum easycepten yenilenmiş deneyimleri olan yazarsa bekliyorum
Bütçe sıkıntısı varsa hala alınabilecek bir telefon bence. Ama 13 pro max daha iyi olabilir.genellikle oyun için ve kamerası güzel olduğu için alacağım başka android önerileriniz varsa söylerseniz iyi olur
20-22k max bütçe
Yenilenmiş telefonla ne sorun yaşayabilirim içindeki parçalar mı bozulur zamanlaAsla bulasmamanızı tavsiye ediyorum.(Siteye karsı söylenen bir söz degildir)şuana kadar deneyimle sabit fayda gören görmedim yenilenmis telefondan.
yd olsun istemiyorum hocam babam illa bi muhattap olsun istiyor çünküYD 2. El alınır.
Hocam az çok deneyimlemiş biri olarak sitelerden bagımsız 10 telefon satılıyorsa 8 tanesi sıkıntı cıkarıyor.Yenilenmiş telefonla ne sorun yaşayabilirim içindeki parçalar mı bozulur zamanla
Anladım sağolunHocam az çok deneyimlemiş biri olarak sitelerden bagımsız 10 telefon satılıyorsa 8 tanesi sıkıntı cıkarıyor.
galaxy s22 iphone 12 opsiyonu olabilir miyurt dışı 14 alırdım kendim yurt dışı 14pro max kullanıyorum 120 gün için o fiyat farkını vermem satıp 16 çıkması yakın 16 pro alıcam