Neler Yeni

halen Iphone X alınır mı?

Kweelp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Kaya
Bütçe
5500
Merhaba 5000-5500 arası bütçem var arkadaşlar.
2.el Iphone X almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir telefoncu abime şahsen sorduğumda bana X serilerinde sorunların diğer modellere göre fazla olduğunun ve sorun olunca garantili telefon kalmadığı için piyasada sıkıntı yaşayacağımı onun yerine 11 için para biriktirmemi söylemişti ve öyle yapıyorum bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Merhaba 5000-5500 arası bütçem var arkadaşlar.
2.el Iphone X almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Alınır ama dediğin fiyat verilmez jarji aşırı az gidiyor bi arkadaşımda var 3 el pubg atınca bitiyor normal kullanımda 5 saat anca götürür

Kweelp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir telefoncu abime şahsen sorduğumda bana X serilerinde sorunların diğer modellere göre fazla olduğunun ve sorun olunca garantili telefon kalmadığı için piyasada sıkıntı yaşayacağımı onun yerine 11 için para biriktirmemi söylemişti ve öyle yapıyorum bende.
hocam peki android telefonlara yönelsem ne diyosunuz?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Alınmaz

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes ERTÜRK
bulsan bile almam zamanında 2 arkadaşım kullanıyordu ve ikisininde birden face ıd si bozuldu o sıralar araştırmıştık kronik sorun olarak biz yorumladık o sıralar bir kaç kişide daha olmuş birde ikinci el almanı önermem üstüne biraz daha para koy sıfır bir telefon gönlünde ios cihaz varsa ios al androide girme aynısını ben geçen sene yapmıştım satıp se2020 aldım eğer android alıcaksan iyi bir düşün derim sonra pişman olma
(android kullananlara lafım yoktur zevkler tartışılmaz ben iosu daha rahat buluyorum)

şahin doğan

80+ Platinum
x yerine 8 plus daha mantıklı olur

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes ERTÜRK
x yerine 8 plus daha mantıklı olur
iyi telefon ama 5000-5500 verilmez bana göre 4 sene oldu çıkalı temizini bulmak uğraştırır gibi sıfırlarıda aşırı pahalı 32 gb 6000 lira fiyat etiketi ile satılıyor trendyol da

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
X almayın kronik face id sorunu var batarya kötü daha üst segmentelerine göre kesinlikle 5500 tl bandında parayı haketmiyor ülke şartları ve piyasadan dolayı o fiyat biliyorum ama haketmiyor bence. 5500 TL'den 0 bir iPhone 11'e para biriktirmen biraz uzun sürebilir, idareten android bir telefona yönel daha sonra paran oldugunda istersen android'i satıp üstüne ekleyip iPhone 11 alabilirsin.

şahin doğan

80+ Platinum
iyi telefon ama 5000-5500 verilmez bana göre 4 sene oldu çıkalı temizini bulmak uğraştırır gibi sıfırlarıda aşırı pahalı 32 gb 6000 lira fiyat etiketi ile satılıyor trendyol da
8 plus da 32 gb yok 4 yıl olsa ne olur bu android telefon değil 2 yıl sonra ağırlaşsın en az 2 sene daha güncelleme ömrü var zaten şuan alacağın orta seviye android bazen 2 yıl güncelleme almıyor güncellemeyi güvenlik güncellemesi diye yutturuyorlar insanlara. 8 plus en az 4-5 sene daha sorunsuz götürecek bir cihaz ana kamerası x ile aynı bataryası x den iyi tasarım kişiden kişiye göre değişir

Kweelp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Kaya
bulsan bile almam zamanında 2 arkadaşım kullanıyordu ve ikisininde birden face ıd si bozuldu o sıralar araştırmıştık kronik sorun olarak biz yorumladık o sıralar bir kaç kişide daha olmuş birde ikinci el almanı önermem üstüne biraz daha para koy sıfır bir telefon gönlünde ios cihaz varsa ios al androide girme aynısını ben geçen sene yapmıştım satıp se2020 aldım eğer android alıcaksan iyi bir düşün derim sonra pişman olma
(android kullananlara lafım yoktur zevkler tartışılmaz ben iosu daha rahat buluyorum)
anlıyorum hocam ama sıfır bir ios 10k dan başlıyor. bütçemin 2 katı oluyor :(

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,765
Üyeler
165,730
Son üye
GalipAlaca