Alınır ama dediğin fiyat verilmez jarji aşırı az gidiyor bi arkadaşımda var 3 el pubg atınca bitiyor normal kullanımda 5 saat anca götürürMerhaba 5000-5500 arası bütçem var arkadaşlar.
2.el Iphone X almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? başka önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
hocam peki android telefonlara yönelsem ne diyosunuz?Bir telefoncu abime şahsen sorduğumda bana X serilerinde sorunların diğer modellere göre fazla olduğunun ve sorun olunca garantili telefon kalmadığı için piyasada sıkıntı yaşayacağımı onun yerine 11 için para biriktirmemi söylemişti ve öyle yapıyorum bende.
Ben biriktirip 11 alman fikrindeyim ama yine de araştırın.hocam peki android telefonlara yönelsem ne diyosunuz?
iyi telefon ama 5000-5500 verilmez bana göre 4 sene oldu çıkalı temizini bulmak uğraştırır gibi sıfırlarıda aşırı pahalı 32 gb 6000 lira fiyat etiketi ile satılıyor trendyol dax yerine 8 plus daha mantıklı olur
8 plus da 32 gb yok 4 yıl olsa ne olur bu android telefon değil 2 yıl sonra ağırlaşsın en az 2 sene daha güncelleme ömrü var zaten şuan alacağın orta seviye android bazen 2 yıl güncelleme almıyor güncellemeyi güvenlik güncellemesi diye yutturuyorlar insanlara. 8 plus en az 4-5 sene daha sorunsuz götürecek bir cihaz ana kamerası x ile aynı bataryası x den iyi tasarım kişiden kişiye göre değişiriyi telefon ama 5000-5500 verilmez bana göre 4 sene oldu çıkalı temizini bulmak uğraştırır gibi sıfırlarıda aşırı pahalı 32 gb 6000 lira fiyat etiketi ile satılıyor trendyol da
anlıyorum hocam ama sıfır bir ios 10k dan başlıyor. bütçemin 2 katı oluyorbulsan bile almam zamanında 2 arkadaşım kullanıyordu ve ikisininde birden face ıd si bozuldu o sıralar araştırmıştık kronik sorun olarak biz yorumladık o sıralar bir kaç kişide daha olmuş birde ikinci el almanı önermem üstüne biraz daha para koy sıfır bir telefon gönlünde ios cihaz varsa ios al androide girme aynısını ben geçen sene yapmıştım satıp se2020 aldım eğer android alıcaksan iyi bir düşün derim sonra pişman olma
(android kullananlara lafım yoktur zevkler tartışılmaz ben iosu daha rahat buluyorum)
se 2020 varanlıyorum hocam ama sıfır bir ios 10k dan başlıyor. bütçemin 2 katı oluyor