Neler Yeni

Halil Dervişoğlu Galatasaray'da!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
3 saat önce Galatasaray'dan resmi açıklama geldi, Halil Dervişoğlu Galatasaray'da.
Ben başarılı olabileceğini düşünüyorum. Hızlı, bileğine hakim, mesafe tanımadan şut atabilen bir oyuncu.

Oyuncu hakkında düşünceleriniz neler?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
iyi iyi de napim :D
saldım artık hiç çekici gelmiyor maçlar. özellikle taraftarsız olunca hiç bi zevki kalmadı.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
onların ronaldosu varsa bizde özil var diyenler gelecek

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ufff hadi aga getirin şöyle adamlar ülkeye, Fener de Mesut'u getirdi. Artık heyecanlı sağlam bir lig izleyelim be!

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
3 saat önce Galatasaray'dan resmi açıklama geldi, Halil Dervişoğlu Galatasaray'da.
Ben başarılı olabileceğini düşünüyorum. Hızlı, bileğine hakim, mesafe tanımadan şut atabilen bir oyuncu.

Oyuncu hakkında düşünceleriniz neler?
İrfan da gelirse sistem oturursa MAYIS'ta tahtaya yazdırırız ;)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufff hadi aga getirin şöyle adamlar ülkeye, Fener de Mesut'u getirdi. Artık heyecanlı sağlam bir lig izleyelim be!
Yönetim başarısız, ben beklemiyorum kaliteli bir oyuncu. İçlerinde fare var heralde. Kimi almaya niyetlensek başkası daha yüksek para veriyor.

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
Yönetim başarısız, ben beklemiyorum kaliteli bir oyuncu. İçlerinde fare var heralde. Kimi almaya niyetlensek başkası daha yüksek para veriyor.
Başkası deme direk vizyonsuz takımın başkanı veriyor her sene 25 adam alıp şampiyon olacaklarını sanıyorlar çok yazık :(

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Doğrudur valla hocam, Bursasporlu olduğum için pek takip edemiyorum Süperligi malum pttdeyiz :D :D Umarım kaliteli transferler gelir de sağlam bir sezon, iyi Avrupa başarıları gelir. Fenerbahçeye geldiği için Mesut gibi bir futbolcuyu kötüleyenler, Galatasaray'ın her transfer haberinde Mesut'umuz var diyenler azalarak bitse keşke...

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Doğrudur valla hocam, Bursasporlu olduğum için pek takip edemiyorum Süperligi malum pttdeyiz :D :D Umarım kaliteli transferler gelir de sağlam bir sezon, iyi Avrupa başarıları gelir. Fenerbahçeye geldiği için Mesut gibi bir futbolcuyu kötüleyenler, Galatasaray'ın her transfer haberinde Mesut'umuz var diyenler azalarak bitse keşke...
Kesinlikle haklısınız hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
geçen sene çok yakındınız...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom