Halısaha sonrası hamladım sanırım

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
980
Beyler normalde bodybuilding yapıyorum uzun zamandır. Ama koşu yapmadığımdan sanırım, 2 gün önce halısaha yaptık arkadaşlarla 4-5 sene sonra. Maçta sıkıntı yokda eve geldim duşumu aldım. Bacakların iç kısmı pert sağlam hamlamış kaldırırken oynatırken ağrıyor. Ayak tabanında orta iç kısımlar ağrıyor. Kaç güne geçer bu ağrılar, sakatlanmış olsak sürekli ağrırdı bu kas ağrısı belli iyi hamlamışız

bikaç gün sürer bi sabah ansızın iyileşirsin

bikaç gün sürer bi sabah ansızın iyileşirsin
Vallahi hocam bu perşembe bidaha var geçsinde onada gidelim. Koşamıyorum şuan🤣 istesemde koşamıyorum, bacağın özellikle iç kısımları oynatırken baya ağrıyor. Okadar bodybuilding yapıyoruz ama işte koşunca tüm kas sistemi yoruluyor.

Kas gevşetici krem ya da hap al, hemen geçer.

2 3 gün sürer. Bundan sonra haftada iki gün gidersen ağrı bile hissetmezsin . Önemli olan ilk kez gidip onu devam ettirmek .

Beyler normalde bodybuilding yapıyorum uzun zamandır. Ama koşu yapmadığımdan sanırım, 2 gün önce halısaha yaptık arkadaşlarla 4-5 sene sonra. Maçta sıkıntı yokda eve geldim duşumu aldım. Bacakların iç kısmı pert sağlam hamlamış kaldırırken oynatırken ağrıyor. Ayak tabanında orta iç kısımlar ağrıyor. Kaç güne geçer bu ağrılar, sakatlanmış olsak sürekli ağrırdı bu kas ağrısı belli iyi hamlamışız
aynı şeyi kolda yaşadım geçen gün. 3-4 gün içinde geçti. bacak 1 2 gün daha uzun sürer diye düşünüyorum

Geri