ücret almıyorlar sallıyor500e yakın mı alıyorlar ücret
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok reis heryere baktım yok diğer katıldığım halkaarzlarım iadesi geldi ama ebebek gelmedi
ücret almıyorlar sallıyor500e yakın mı alıyorlar ücret
Yok reis heryere baktım yok diğer katıldığım halkaarzlarım iadesi geldi ama ebebek gelmedi
ilginç hocam bir arayın sorun o zaman500e yakın mı alıyorlar ücret
Borsa hesabından para çek diye bir yer var orda para gözükmüyor değilmi500e yakın mı alıyorlar ücret
alıyorlar ne sallaması iyi misin sen üslubunu düzeltücret almıyorlar sallıyor
500e yakın değil ben hesabımı ilk açtığımda hesap açılış ücretimi demişlerdi bişey ücreti almışlardı iade gelecek paramı komple vermemişlerdi500e yakın mı alıyorlar ücret
işbankasından halka arza yapıyorum para almadılar ziraattan hisse alıyorum ordanda almadılar ne ücreti? arkadaşlarımda yapıyor halka arz onlardanda duymadım böyle bişealıyorlar ne sallaması iyi misin sen üslubunu düzelt
ben hesabımı ilk açtığımda hesap açılış ücretimi demişlerdi bişey ücreti almışlardı iade gelecek paramı komple vermemişlerdiişbankasından halka arza yapıyorum para almadılar ziraattan hisse alıyorum ordanda almadılar ne ücreti? arkadaşlarımda yapıyor halka arz onlardanda duymadım böyle bişe
nası yok hocam e bebek lotları geleli baya oldu aynı konudan müzdariptim bankayı aradım bizzat bilgi aldımalakası yok
lotlar hesabına düşünce geliyor paran merak etme, bilmeden etmeden giriyorsunuz lol
Ney dedi banka reis geri iade ettiler mi parayınası yok hocam e bebek lotları geleli baya oldu aynı konudan müzdariptim bankayı aradım bizzat bilgi aldım
ücret felan almıyorlar açılışta alırsada mkk ücreti alıyor oda 1 tlden az
Banka halka arz açmıyor. Markanın kendisi halka arz oluyor, Bankalar aracı oluyor. Her zaman her banka olmuyor.Beyler her banka aynı hisseleri mi halka arza açıyor yoksa bankadan bankaya değişiklik gösteriyor mu
öyle bir ücret yok ne yatırırsan oevet başlamış ilk defa katılıyorsa bi ücret alıyorlardı o kesilmiştir büyük ihtimalle
Reis iade gelen dekontta ne yazıyor söyler misin daha dikkatli bakayım bi ona göre müşteri hizmetlerini arayacamBende ziraat kullanıyorum iade etti bende. Müşteri hizmetleri ile görüş.
Banka halka arz açmıyor. Markanın kendisi halka arz oluyor, Bankalar aracı oluyor. Her zaman her banka olmuyor.