Neler Yeni

Halkbank, E-Devlet'ten Engellediğim Halde Arıyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Halkbank'taki bütün banka hesaplarımı kapattığım ve E-Devlet'teki elektronik ileti sisteminden Halkbank'ı engellediğim halde 0850 222 04 00 (Halkbank Müşteri Hizmetleri) günde 7-8 defa arayıp rahatsız ediyor. O sistem işe yaramıyor mu?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Halkbank'taki bütün banka hesaplarımı kapattığım ve E-Devlet'teki elektronik ileti sisteminden Halkbank'ı engellediğim halde 0850 222 04 00 (Halkbank Müşteri Hizmetleri) günde 7-8 defa arayıp rahatsız ediyor. O sistem işe yaramıyor mu?
Kara listeye atın hocam ya da telefonu açın bir daha beni aramayın diyin.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bir daha aramayın taktiği işe yaramıyor 10 kere söyledim yüzsüz gibi 1 buçuk saat sonra yine aradılar. birbirlerinden haberleri yok çalışanların

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Hazır mesaj okuyan telesekreter çıkıyor, gerçek bir kişi çıksa diyeceğim de... Olmadı ben arayayım, operatöre bağlanıp bir daha aramayın diyeyim. Teşekkürler mesajlar için.
Telesekreterin sonunda aranmamanız için bir seçenek sunuyor mu?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telesekreterin sonunda aranmamanız için bir seçenek sunuyor mu?
Yok galiba hocam, ilkini sonuna kadar dinledim de 2. ve 3.'de gerçek bir kişi çıkar umuduyla açtım çıkmayınca kapadım, sonrakileri direkt meşgule aldım. Telefondan numaraya engel atacağım. Bir daha Halkbank'a işim düşerse artık açarım geri.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Yok galiba hocam, ilkini sonuna kadar dinledim de 2. ve 3.'de gerçek bir kişi çıkar umuduyla açtım çıkmayınca kapadım, sonrakileri direkt meşgule aldım. Telefondan numaraya engel atacağım. Bir daha Halkbank'a işim düşerse artık açarım geri.
Tanıdık bir avukat varsa dava açın biraz para koparırsınız sürekli rahatsız ediyorlarsa 😁

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
O da bişey mi bana otomatik faizsiz bireysel emeklilik başlamışlar. Çıkamıyorum. Şerefsizler paramı çalıyor bildiğin.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
O da bişey mi bana otomatik faizsiz bireysel emeklilik başlamışlar. Çıkamıyorum. Şerefsizler paramı çalıyor bildiğin.
Ondan çıkabiliyorsun ya aynısını bana da İş Bankası yapmıştı. Ama ihtiyacın yoksa dursun bir zararı yok.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ondan çıkabiliyorsun ya aynısını bana da İş Bankası yapmıştı. Ama ihtiyacın yoksa dursun bir zararı yok.
Güç bela sigorta girişi yaptırıp maaş aldık anında dadandılar. Böyle işlerden nefret ediyorum. Arıyon açmıyorlar sitelerinden işlem yapılmıyor. En son dilekçe yazıp dönderdim inş iptal olur.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Zamanında anketcepte kullandım allahın belası şirket 5 sene geçti hala arıyor. Riksos araştırma bla bla diyor ablam olamaz diyorum yine arıyorlar. Bunlardan kurtulma yöntemi küfür olabilir bence 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,817
Üyeler
160,890
Son üye
Onur. K
Top Bottom