hallettim eyw

BayYoru

80+
Reaksiyon skoru
2
Pcm anahtarsız win7 ultimate 4gb ram 2,98 kullanılabilir intelhd4400 1gb Yerel C de 22 gb yer var Yerel D ise 45gb win 10 u kendis sitesinden internet ile araci ile kuracağım sorun yaşarmıyım her şey silinsin secenegini sececegim biraz program yüklü urun anahtari sordugunda internetten alacagım gorecegim? ek intel 3.40 mi 50 ghz mi ne bakamadım üşendim şimdi.

İnternetten ürün anahtarı almanıza gerek yok buradan ücretsiz şekilde etkinleştirebilirsiniz ;
Tam sistem özellikleriniz nedir ?

İnternetten ürün anahtarı almanıza gerek yok buradan ücretsiz şekilde etkinleştirebilirsiniz ;
Tam sistem özellikleriniz nedir ?
20210213_184543.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32bit versiyonunu yüklemeni tavsiye ederim
bilgisayarım 64 bit ama

Bence yapmayın win 10 çok ram yiyiyor düşük pclerde otur oturduğun yerde beya belki 8.1 yaparsın en iyi onu öneririm sonra win 10 kasar indirirsen

Bence yapmayın win 10 çok ram yiyiyor düşük pclerde otur oturduğun yerde beya belki 8.1 yaparsın en iyi onu öneririm sonra win 10 kasar indirirsen
Bazı şeyleri win 7 desteklemiyor win 10 lazım ve pcm ekran kartı ve rami daha iyi olanlardan çok iyi performans veriyor güveniyorum ağır oyunlara girme gibi bir niyetim yok

Bazı şeyleri win 7 desteklemiyor win 10 lazım ve pcm ekran kartı ve rami daha iyi olanlardan çok iyi performans veriyor güveniyorum ağır oyunlara girme gibi bir niyetim yok
Farketmez ne oynadığınız normal iş yaparken bile kasabilir genelde öyle forum açanlar var 8.1 yapınca bi daha forum açmıyorlar

Bazı şeyleri win 7 desteklemiyor win 10 lazım ve pcm ekran kartı ve rami olanlardan çok
Dostum şuan win7 64 bit ama sen win 10 yapacaksan 32 bit yap yoksa kasma sorunlarıyla ugraşırsın yerinde olsam win8 32 bit yapar kafam rahat kullanırım

Dostum yapmak istediklerimi win 7 ve 8 desteklemiyor appx package lazım appxpackage i win 7 ye nasıl ekleneceğini biliyorsan söyle yapim win 10 la beraber geliyor o 32 bit yaparım ozman dediğin gibi de 32 bit de uygulamalarda düşük oyunlarda sorun yasarmiyim ztn buyuk oyunlar oynamiyorum pc belli ve win 10 u 32 bit olarak mi indiriyorum yoksa 64 u kaldirip 32 kurup sonrami win 10 indirecegim bn kendi sitesinden indirmeyi dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farketmez ne oynadığınız normal iş yaparken bile kasabilir genelde öyle forum açanlar var 8.1 yapınca bi daha forum açmıyorlar
windows 8.1 i nereden kuracağım kac yer kaplar onu deneyim bi isimi gorurmu diye ben win 10 u kendi sitesinden kuracakdım

Windows 10 zor gibi , hocam eğer çok lazımsa malasef yeni pc toplamalısınız (yanlış anlamayın)

Geri