Bu şekilde tam verim vermez ki hocamhttps://www.hepsiburada.com/kioxia-...soiSGSjJQXtMBdDYlCRoCUJ4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds + usb 3.0 harici ssd kutusu
hdd nin bozulmasindan iyidirBu şekilde tam verim vermez ki hocam
Kuponla 200TL daha düşüyor 2300TL ye iyi bence.Beyler hızı ve sağlamlığı iyi olan 1tb usb hdd arıyorum. Biglisi olan varsa yardım edebilir mi?
10 yıldır kullandığım sıfır bad sectorlu silicon power 1tb usb hddm vardı yüksek voltaj sonucu kaybettim. Yani anlayacağıniz hdd kolay kolay bozulmaz tabi sağlam marka olduktan sonrahdd nin bozulmasindan iyidir
USb hdd mi almak mantıklı usb ssd mi?
SSD çok daha mantıklı. Hem hız hem dayanıklılık olarak çok daha iyiler. HDD nin bozulması bir darbeye bakar.10 yıldır kullandığım sıfır bad sectorlu silicon power 1tb usb hddm vardı yüksek voltaj sonucu kaybettim. Yani anlayacağıniz hdd kolay kolay bozulmaz tabi sağlam marka olduktan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki ssd nin ömrü hdd gibi mıdır yoksa hangisi daha dayanıklıdır. Yada var mı önerebileceğiniz Bir link hocamSSD çok daha mantıklı. Hem hız hem dayanıklılık olarak çok daha iyiler. HDD nin bozulması bir darbeye bakar.
ssd daha hızlı olması kaynaklı daha çok işini görür bende wd elements kullanıyorum ama yavaş kalıyor artık çoğu yerde10 yıldır kullandığım sıfır bad sectorlu silicon power 1tb usb hddm vardı yüksek voltaj sonucu kaybettim. Yani anlayacağıniz hdd kolay kolay bozulmaz tabi sağlam marka olduktan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki piyasada uzun gidebilecek öneri ssd var mı bildiğiniz.ssd daha hızlı olması kaynaklı daha çok işini görür bende wd elements kullanıyorum ama yavaş kalıyor artık çoğu yerde
taşınabilir olarak maalesef bilmiyorumPeki piyasada uzun gidebilecek öneri ssd var mı bildiğiniz.