Hangi 3060 lı laptop alınır

Wabien

80+
Reaksiyon skoru
80
Bütçe
23000
Ben bunları buldum en ucuz hangisi daha iyi yada bunlar dışında tavsiyeniz var mı bütçe 23.000 tl yi geçmesse iyi olur. Bu laptopları kullanan bilen varsa artılarını eksiklerini yazarsa sevinirim.

Ben bunları buldum en ucuz hangisi daha iyi yada bunlar dışında tavsiyeniz var mı bütçe 23.000 TL yi geçmesse iyi olur. Bu laptopları kullanan bilen varsa artılarını eksiklerini yazarsa sevinirim.
Mobil segmentte en iyisi intel işlemcili olanlar açıkçası bu fiyat bandında tercih olarak Acer nitroda alınır intel core i5-12500H işlemcisi performans olarak baya fark ediyor.

Ben bunları buldum en ucuz hangisi daha iyi yada bunlar dışında tavsiyeniz var mı bütçe 23.000 TL yi geçmesse iyi olur. Bu laptopları kullanan bilen varsa artılarını eksiklerini yazarsa sevinirim.
@HmzaY

Ekran kartlarının watt değerlerini bilen var mı

Mobil segmentte en iyisi intel işlemcili olanlar açıkçası bu fiyat bandında tercih olarak Acer nitroda alınır intel core i5-12500H işlemcisi performans olarak baya fark ediyor.
Baktım da 6 7 fps fark ediyo gibi fiyat farkı biraz fazla

Nitro tercih edilmeli.
Acer hakkında çok yorum bulamadım kalite olarak kasa filan lenovodan iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle bunu tercih edin.

2.000 tl lik performans farkı olur mu 11400h la bide 11400 olan 17 inc kasa kalite farkı filan var mıdır

Acer hakkında çok yorum bulamadım kalite olarak kasa filan lenovodan iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.000 TL lik performans farkı olur mu 11400h la bide 11400 olan 17 inc kasa kalite farkı filan var mıdır
Yani kasa çok yeni olduğu için kimse bu konuda kesin bir şey söyleyemez. Ama yinede tercih edilebilir bir cihaz olarak görüyorum ben.

2.000 TL lik performans farkı olur mu 11400h la bide 11400 olan 17 inc kasa kalite farkı filan var mıdır
Tabii ki fark olur. Benim önerdiğimi satın alın kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,080
Üyeler
189,385
Son üye
SarsiciDirsek
Geri