Hangi 3070 modelini almalıyım?

UV yapacak olmak bence bir eksi değil ben ROG Strix'e bile UV yaptım ne güzel 53 derece çalışıyor.
Post automatically merged:

Çok mantıklı ben de yapacaktım ama nasip olmadı :(
Sunay da 3070 Palit var uv + oc yapmışlar +1000 memory vermişler sadece uv ile ve 58 derece mi ne

5600 liraya satıyorum. Upgrade için değil de eğer 2 yıla ekran kartı satmaya kalksam 2080S anca 3500 lira falan eder 3060 ti varken kim neden alsın 2080S. O yüzden hemen satıyorum o hale gelmeden
Mantıklı 3060ti rogdan daha ucuz zaten şu an (koyduğun fiyat) rx6800 fiyatları ne durumda acaba.

@cfranko İlzatek'i biraz araştırdım ama hiçbir şey bulamadım. Teknoloji Pazar hakkında alışveriş yapanların yorumlarını okudum. Bazıları stokta var denilip aslında olmaması hakkında şikayet etmiş bazıları da memnun kaldığını söylemiş.

@cfranko İlzatek'i biraz araştırdım ama hiçbir şey bulamadım. Teknoloji Pazar hakkında alışveriş yapanların yorumlarını okudum. Bazıları stokta var denilip aslında olmaması hakkında şikayet etmiş bazıları da memnun kaldığını söylemiş.
Bende seninle aynı araştırmaları yaptım. İlzatekin ehatsapp hattına yazdım şu tarz bi muhabbet geçti.

Teknoloji Pazar dan al alcaksan bence

Ne zamanki herkes aynı anda göndere basar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,274
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri