HABAR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,435
X4 de yazılımlarla uyumlu ama bildiğim kadarıyla GP OC'de ARGB konnektörü var, senkronize olur. eyarcibici amcayı etiketleyelim. @crazyreign .
Ama ben galiba yılbaşını bekleyeceğim indirimler için. Para var ama hemen almak saçma olabilir. Sonradan 6000 liraya falan düşerse pişman olurumTuf-Rog5700xt-3080 de bazı modellerin kapatisörü kötülüydü vds vs
Biz onu erenle araştırdık. iChill de ARGB kablosu var anakarta takılan mystic lighttan falan kontrol ediliyor. Palit de yokX4 de yazılımlarla uyumlu ama bildiğim kadarıyla GP OC'de ARGB konnektörü var, senkronize olur. eyarcibici amcayı etiketleyelim. @crazyreign .
Hah, tam da ona bakıyordum. ThunderMaster yazılımı üzerinden kontrol ediliyormuş, yine ARGB ama yazılım farklı. Senkronizasyon ve 4. fandan dolayı oyumu INNO3D'den yana kullanıyorum.Biz onu erenle araştırdık. iChill de ARGB kablosu var anakarta takılan mystic lighttan falan kontrol ediliyor. Palit de yok
appuals.com
Palit 300 lira daha ucuz da ben direk iChill alayim o zaman. Yılbaşına kadar beklemem mantıklı olur herhalde 6000 liraya düşebilirHah, tam da ona bakıyordum. ThunderMaster yazılımı üzerinden kontrol ediliyormuş, yine ARGB ama yazılım farklı. Senkronizasyon ve 4. fandan dolayı oyumu INNO3D'den yana kullanıyorum.
![]()
Palit Gaming Pro GeForce RTX 3070 Review
The Nvidia GeForce RTX 3070 is one of the most anticipated and highly sought-after graphics cards of the year 2020. Nvidia sent shockwaves throughout theappuals.com
Düşer mi bilmem ama üst seviye bir 3060Ti alınıp frekans sınırları da zorlanabilir.Palit 300 lira daha ucuz da ben direk iChill alayim o zaman. Yılbaşına kadar beklemem mantıklı olur herhalde 6000 liraya düşebilir
Adamlar yapıyo bu işi. Bence iChill serisi ekran kartları tarihinde üretilmiş en güzel şey. Soğutması biraz daha iyi olsa çok güzel olcak da RevDeisDou abim bi undervolt yapar hallederizGüzel seçim asker. 3070. Inno3d.
3070 fiyatına hayatta 3060 Ti almamDüşer mi bilmem ama üst seviye bir 3060Ti alınıp frekans sınırları da zorlanabilir.
Post automatically merged:
Daha ekonomik olur.
Çoklayıcı alıp çözebilirsin bence.anakartımda argb girişi kalmadı o da sıkıntı
5600 liraya satıyorum. Upgrade için değil de eğer 2 yıla ekran kartı satmaya kalksam 2080S anca 3500 lira falan eder 3060 ti varken kim neden alsın 2080S. O yüzden hemen satıyorum o hale gelmedenYükseltmek değmiyor bence ama sen bilirsin.
Gerçi 2. El 6kya alıcı falan bulsan 2080s e 600tl için iyi upgrade.
UV yapacak olmak bence bir eksi değil ben ROG Strix'e bile UV yaptım ne güzel 53 derece çalışıyor.Adamlar yapıyo bu işi. Bence iChill serisi ekran kartları tarihinde üretilmiş en güzel şey. Soğutması biraz daha iyi olsa çok güzel olcak da RevDeisDou abim bi undervolt yapar hallederiz
Çok mantıklı ben de yapacaktım ama nasip olmadı5600 liraya satıyorum. Upgrade için değil de eğer 2 yıla ekran kartı satmaya kalksam 2080S anca 3500 lira falan eder 3060 ti varken kim neden alsın 2080S. O yüzden hemen satıyorum o hale gelmeden